Libnet.ro
UNICEF

06:30

Georgescu (BNR): Necesarul de recapitalizare al companiilor din Romania este de 11 miliarde de euro

Hotnews Hotnews,
 Georgescu (BNR): Necesarul de recapitalizare al companiilor din Romania este de 11 miliarde de euro

Necesarul de recapitalizare al firmelor care activeaza in Romania se ridica la aproximativ 11 miliarde de euro, din care sase miliarde de euro la companiile private cu capital strain, 4,5 miliarde de euro la societatile private cu capital romanesc si 0,5 miliarde de euro la companiile de stat, sustine prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Florin Georgescu, citat de Agerpres. Georgescu s-a mai referit recent la subiectul subcapitalizarii firmelor rin Romania, aratandu-si ingrijorarea ca in legislatia romananunicaieri nu este prevazuta institutia statului care trebuie sa actioneze ca persoana interesata pentru capitalizarea sau dizolvarea firmelor cu pierderi care si-au consumat capitalul peste limitele legale. continuă pe Hotnews

Necesarul de recapitalizare al companiilor din Romania este de 11 miliarde de euro

Necesarul de recapitalizare al firmelor care activeaza in Romania se ridica la aproximativ 11 miliarde de euro, din care sase miliarde de euro la companiile private cu capital strain, 4,5 miliarde de euro la societatile private cu capital romanesc si 0,5 miliarde de euro la companiile de stat, sustine prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Florin Georgescu, potrivit unor surse din presa.

RUSII AVERTIZEAZA: Noi credem ca scutul antiracheta din Romania este indreptat impotriva noastra. Ambasadorul Valeri Kuzmin sugereaza ca sistemul de la Deveselu ar putea avea incarcatura nucleara

Liderii de la Kremlin considera ca scutul de la Deveselu este indreptat spre Rusia si nu spre Iran, asa cum au spus autoritatile de la Bucuresti si Washington. Afirmatia apartine ambasadorului rus la.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania: Nu este Bucurestiul

Cel mai mare oras din Romania ca suprafata nu este Bucurestiul, asa cum multi se credeau, ci Brosteni. Localitatea suceveana a primit statutul de oras in 2012. Acesta ocupa o suprafata de.

Seful Centrului Cyberint din SRI sustine ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate statal

Romania este vizata de atacuri cibernetice sponsorizate statal, intrucat este membra a Uniunii Europene si a Aliantei Nord-Atlantice, sustine seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI), Florin Cosmoiu. Potrivit acestuia, atacurile vizeaza furtul de informatii strategice.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este Bucurestiul

Localitatea a primit statutul de oras in urma cu 12 ani. Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari.

inca o echipa de fotbal din Romania a intrat in faliment

Inca o echipa de fotbal din Romania moare. Este vorba de FC Farul. Datoriile acumulate in ultimii ani, imposibilitatea de a achita restantele catre terti, a dus, din pacate, la.

Leonardo DiCaprio sustine salvarea padurilor virgine din Romania

Leonardo DiCaprio sustine salvarea padurilor virgine din Romania intr-un mesaj publicat pe platforma Instagram, unde a inregistrat peste 216. 000 like-uri in mai putin de o zi, se arata intr-un comunicat al Greenpeace Romania.

Politia britanica a retinut 16 imigranti ilegali dintr-un camion care ar fi venit din Romania, condus de un roman

Saisprezece presupusi imigranti ilegali, intre care cel putin un copil, au fost retinuti joi dupa-amiaza la Dunstable, in Bedfordshire, in estul Angliei, de la bordul unui camion care ar fi venit din Romania si al carui sofer era roman, relateaza BBC News. Camionul ar fi venit din Romania si se indrepta catre nordul Essexului.

Subiectele zilei: Democratia si revolutiile periodice; Cand va fi gata cea mai asteptata autostrada din Romania; Am vorbit cu fosti angajati care exploatau Rosia Montana despre tepele pe care le-au luat

Romania, pe primul loc la fraude cu fonduri europene. Romania ocupa primul loc in UE la numarul investigatiilor privind folosirea. Marile erori judiciare din Romania. Cazuri teribile cu oameni arestati, condamnati si torturati ca sa recunoasca crime si jafuri pe care nu le-au facut. Mai multe dosare de.

Congresul Profesiei Contabile din Romania isi da intalnire la Bucuresti

Reprezentanti din 20 de state, inclusiv Romania, se reunesc la Bucuresti, in perioada 23-24 septembrie 2016, la cea de-a XXI-a editie a Congresului Profesiei Contabile din Romania desfasurat sub egida unui organism din sud-estul Europei - Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania CECCAR). La eveniment participa reprezentanti din domeniul financiar-contabil, ai institutiilor publice, precum si specialisti in domenii conexe si numerosi antreprenori. Evenimentul va fi gazduit de Sala Atlas a Hotelului Radisson Blu din Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )