Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Centrului Cyberint din SRI sustine ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate statal

România Liberă România Liberă,
Seful Centrului Cyberint din SRI sustine ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate statal

Romania este vizata de atacuri cibernetice sponsorizate statal, intrucat este membra a Uniunii Europene si a Aliantei Nord-Atlantice, sustine seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI), Florin Cosmoiu. Potrivit acestuia, atacurile vizeaza furtul de informatii strategice. continuă pe România Liberă

SRI avertizeaza ca Romania este tinta a infractiunilor cibernetice: Suntem o tinta a atacurilor sponsorizate statal...vor sa fure informatii strategice

Florin Cosmoiu, seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii, a anuntat vineri ca Romania reprezinta o tinta a atacurilor cibernetice ce sunt sponsorizate statal. Hackerii.

Florin Cosmoiu, SRI: Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate statal. Vor sa fure informatii strategice

Florin Cosmoiu, seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii, a declarat vineri ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate statal pentru ca este membra UE si NATO, intentia fiind furtul de informatii strategice si infrastructurile critice, scrie Mediafax.

SRI: Romania e o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate de alte state

Florin Cosmoiu, seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii, sustine ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate de alte state, pentru ca este membra UE si.

Romania, sub asediu: SRI spune ca suntem tinta hackerilor sponsorizati de alte state

Seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii a declarat ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate de alte state. Florin Cosmoiu de la SRI spune ca Romania este o tinta pentru ca este membra UE si NATO, intentia fiind furtul de informatii strategice si infrastructurile critice. in acest domeniu, pericolele cu care [].

Reteaua de alimentare cu apa din Corbi, judetul Arges, este infestata cu E.coli. Apa nu este potabila in alte patru zone

Reteaua publica de alimentare cu apa din localitatea argeseana Corbi este infestata cu E. coli, iar apa este nepotabila in alte patru localitati din judet, mii de persoane fiind afectate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Seful Antifraudei europene: E bine ca sunt investigatii in Romania, mai ingrijorat sunt de statele in care nu se raporteaza fraude. 231,7 milioane de euro, impactul neregulilor depistate de DLAF in proiectele europene 2007-2013 ale Romaniei

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana la numarul de investigatii efectuate de Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF), privind posibile fraude cu fonduri europene, pe anul 2015, ceea ce arata buna colaborare cu autoritatile romane, a declarat, miercuri, seful OLAF, Giovanni Kessler, care s-a aratat mai ingrijorat de statele membre in care nu sunt raportari de frauda. Pe de alta parte, in toata perioada de programare 2007-2013, Departamentul de Lupta Anti-Frauda DLAF) din Romania a gasit nereguli cu impact financiar de circa 231,7 milioane de euro, la proiectele din tara.

Georgescu (BNR): Necesarul de recapitalizare al companiilor din Romania este de 11 miliarde de euro

Necesarul de recapitalizare al firmelor care activeaza in Romania se ridica la aproximativ 11 miliarde de euro, din care sase miliarde de euro la companiile private cu capital strain, 4,5 miliarde de euro la societatile private cu capital romanesc si 0,5 miliarde de euro la companiile de stat, sustine prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Florin Georgescu, citat de Agerpres. Georgescu s-a mai referit recent la subiectul subcapitalizarii firmelor rin Romania, aratandu-si ingrijorarea ca in legislatia romananunicaieri nu este prevazuta institutia statului care trebuie sa actioneze ca persoana interesata pentru capitalizarea sau dizolvarea firmelor cu pierderi care si-au consumat capitalul peste limitele legale.

Necesarul de recapitalizare al companiilor din Romania este de 11 miliarde de euro

Necesarul de recapitalizare al firmelor care activeaza in Romania se ridica la aproximativ 11 miliarde de euro, din care sase miliarde de euro la companiile private cu capital strain, 4,5 miliarde de euro la societatile private cu capital romanesc si 0,5 miliarde de euro la companiile de stat, sustine prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Florin Georgescu, potrivit unor surse din presa.

RUSII AVERTIZEAZA: Noi credem ca scutul antiracheta din Romania este indreptat impotriva noastra. Ambasadorul Valeri Kuzmin sugereaza ca sistemul de la Deveselu ar putea avea incarcatura nucleara

Liderii de la Kremlin considera ca scutul de la Deveselu este indreptat spre Rusia si nu spre Iran, asa cum au spus autoritatile de la Bucuresti si Washington. Afirmatia apartine ambasadorului rus la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )