Libnet.ro
UNICEF

06:00

SRI: Romania e o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate de alte state

Antena3 Antena3,
SRI: Romania e o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate de alte state

Florin Cosmoiu, seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii, sustine ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate de alte state, pentru ca este membra UE si. continuă pe Antena3

Florin Cosmoiu, SRI: Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate statal. Vor sa fure informatii strategice

Florin Cosmoiu, seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii, a declarat vineri ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate statal pentru ca este membra UE si NATO, intentia fiind furtul de informatii strategice si infrastructurile critice, scrie Mediafax.

Romania, sub asediu: SRI spune ca suntem tinta hackerilor sponsorizati de alte state

Seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii a declarat ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate de alte state. Florin Cosmoiu de la SRI spune ca Romania este o tinta pentru ca este membra UE si NATO, intentia fiind furtul de informatii strategice si infrastructurile critice. in acest domeniu, pericolele cu care [].

Seful Centrului Cyberint din SRI sustine ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate statal

Romania este vizata de atacuri cibernetice sponsorizate statal, intrucat este membra a Uniunii Europene si a Aliantei Nord-Atlantice, sustine seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI), Florin Cosmoiu. Potrivit acestuia, atacurile vizeaza furtul de informatii strategice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )