Libnet.ro
UNICEF

17:30

Georgia: Fostul presedinte Mihail Saakasvili, citat de procurori pentru a fi audiat in mai multe dosare penale

B1 B1,
Georgia: Fostul presedinte Mihail Saakasvili, citat de procurori pentru a fi audiat in mai multe dosare penale

Fostul presedinte Mihail Saakasvili a fost citat de catre Parchetul din Georgia pentru a fi audiat in cadrul unor anchete penale, relateaza AFP. Fostul presedinte al Georgiei a fost convocat pentru a fi interogat. continuă pe B1

Mihail Saakasvili, citat pentru a fi audiat in mai multe dosare penale.

Parchetul din Georgia l-a convocat pe fostul presedinte Mihail Saakasvili pentru a fi audiat in cadrul unor anchete penale. Fostul presedinte al Georgiei a fost convocat pentru a fi interogat in calitate de martor in cadrul unor anchete penale, precizeaza Parchetul General de la Tbilisi, potrivit Mediafax. Audierile au fost fixate joi, in mai multe investigatii, inclusiv cea privind moartea fostului premier Zurab Jvania, gasit asfixiat in 2005. Alte anchete se refera la deturnarea de .

Fostul presedinte al ANRP a fost retinut pentru luare de mita si spalare de bani

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) Catalin Dumitru a fost retinut de procurorii DNA Oradea, pentru luare de mita si spalare de bani, alaturi de fiul acestuia,.

Noi interceptari telefonice cu fostul presedinte Nicolas Sarkozy, scandalul ia amploare in Franta

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy se afla intr-o postura delicata miercuri, dupa publicarea unor noi conversatii telefonice cu avocatul sau, potential foarte compromitatoare, in conditiile in care partidul sau reclama o inscenare pentru a impiedica revenirea acestuia pe scena politica, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )