Libnet.ro
UNICEF

19:30

Noi interceptari telefonice cu fostul presedinte Nicolas Sarkozy, scandalul ia amploare in Franta

Hotnews Hotnews,
 Noi interceptari telefonice cu fostul presedinte Nicolas Sarkozy, scandalul ia amploare in Franta

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy se afla intr-o postura delicata miercuri, dupa publicarea unor noi conversatii telefonice cu avocatul sau, potential foarte compromitatoare, in conditiile in care partidul sau reclama o inscenare pentru a impiedica revenirea acestuia pe scena politica, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Franta: Noi interceptari telefonice cu fostul presedinte Nicolas Sarkozy au fost facute publice. Scandalul ia amploare

Scandalul interceptarilor in care este implicat fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy ia amploare, dupa ce noi convorbiri telefonice cu avocatul sau au fost date publicitatii, miercuri. Transcrierea a sapte.

Miza politica a cazului Uli Hoeness si unde ar putea lucra fostul presedinte al Bayern Mnchen in inchisoare

Trei ani si jumatate va intra dupa gratii Uli Hoeness, fostul presedinte al clubului FC Bayern Munchen. Un rege al fotbalului si al carnaciorilor bavarezi. Caci firma sa HoWe, veche de treizeci de ani, produce anual carnaciori in valoare de 45 de milioane de euro. Dar Hoeness, la 62 de ani, nu e numai atat. In lunga sa viata si cariera, el a fost un apropiat si chiar consilier ocazional al multor politicieni germani. Vastele sale politic connections nu l-au ajutat pe Uli in proces. Insa un partid si un sef de partid trag foloase din intens mediatizatul caz.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )