Libnet.ro
UNICEF

21:00

Miza politica a cazului Uli Hoeness si unde ar putea lucra fostul presedinte al Bayern Mnchen in inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Miza politica a cazului Uli Hoeness si unde ar putea lucra fostul presedinte al Bayern Mnchen in inchisoare

Trei ani si jumatate va intra dupa gratii Uli Hoeness, fostul presedinte al clubului FC Bayern Munchen. Un rege al fotbalului si al carnaciorilor bavarezi. Caci firma sa HoWe, veche de treizeci de ani, produce anual carnaciori in valoare de 45 de milioane de euro. Dar Hoeness, la 62 de ani, nu e numai atat. In lunga sa viata si cariera, el a fost un apropiat si chiar consilier ocazional al multor politicieni germani. Vastele sale politic connections nu l-au ajutat pe Uli in proces. Insa un partid si un sef de partid trag foloase din intens mediatizatul caz. continuă pe Hotnews

Uli Hoeness a demisionat de la conducerea Bayern Munchen in urma condamnarii primite

Germanul Uli Hoeness a demisionat din functia de presedinte al clubului Bayern Munchen dupa ce a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare pentru frauda fiscala, scrie Mediafax. Hoeness a fost.

Ultima ora in afacerea Uli Hoeness: Condamnatul renunta la recurs si este gata sa inceapa executarea pedepsei

Condamnarea presedintelui lui Bayern Munchen, Uli Hoeness la 3 ani si jumatate inchisoare pentru evaziune fiscala a avut in Germania un ecou pozitiv, in numeroase sufragii de opinie peste 70 la suta aratandu-se satisfacuti de intransigenta si impartialitatea statului de drept.

Ministrul Pavel Filip: Oficiile iS Registru ar putea lucra cu doua-trei ore mai mult

Ministrul Tehnologiei Informatiilor si Comunicatiilor, Pavel Filip, a declarat pentru Europa Libera ca numarul de solicitanti de pasapoarte biometrice este in crestere si s-ar putea ajunge la situatia extinderii programului de lucru, pentru a putea face fata solicitarilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )