Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ultima ora in afacerea Uli Hoeness: Condamnatul renunta la recurs si este gata sa inceapa executarea pedepsei

Online Sport Online Sport,
Ultima ora in afacerea Uli Hoeness: Condamnatul renunta la recurs si este gata sa inceapa executarea pedepsei

Condamnarea presedintelui lui Bayern Munchen, Uli Hoeness la 3 ani si jumatate inchisoare pentru evaziune fiscala a avut in Germania un ecou pozitiv, in numeroase sufragii de opinie peste 70 la suta aratandu-se satisfacuti de intransigenta si impartialitatea statului de drept. continuă pe Online Sport

Uli Hoeness a demisionat de la conducerea Bayern Munchen in urma condamnarii primite

Germanul Uli Hoeness a demisionat din functia de presedinte al clubului Bayern Munchen dupa ce a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare pentru frauda fiscala, scrie Mediafax. Hoeness a fost.

Presedintele Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala

Presedintele clubului german Bayern Munchen, Uli Hoeness, a primit joi o condamnare de trei ani sii jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala, scrie BBC News. Parchetul din Munchen ceruse o.

Pe urmele lui Gica Popescu: Uli Hoeness, presedintele lui Bayern Munchen, a fost condamnat la inchisoare cu executare

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost gasit vinovat de frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro, fiind condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Uli Hoeness, presedintele Bayern Munchen, a pledat vinovat pentru evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele echipei de fotbal Bayern Munchen, unul dintre cele mai mari cluburi sportive din lume, a pledat vinovat, ieri, pentru evaziune fiscala, informeaza publicatiile BBC si The Local.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )