Libnet.ro
UNICEF

23:00

Uli Hoeness a demisionat de la conducerea Bayern Munchen in urma condamnarii primite

B1 B1,
Uli Hoeness a demisionat de la conducerea Bayern Munchen in urma condamnarii primite

Germanul Uli Hoeness a demisionat din functia de presedinte al clubului Bayern Munchen dupa ce a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare pentru frauda fiscala, scrie Mediafax. Hoeness a fost. continuă pe B1

Pe urmele lui Gica Popescu: Uli Hoeness, presedintele lui Bayern Munchen, a fost condamnat la inchisoare cu executare

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost gasit vinovat de frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro, fiind condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Presedintele lui Bayern Munchen condamnat la inchisoare

Uli Hoeness, presedintele clubului Bayern Munchen, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru evaziune fiscala, anunta presa germana.

Bayern Munchen are un nou presedinte

Campioana Europei FC Bayern Munchen are un nou presedinte dupa ce Uli Hoeness si-a dat demisia ca urmare a condamnarii la inchisoare pentru evaziune fiscala.

Bayern Munchen are un presedinte interimar

Campioana Europei FC Bayern Munchen are un presedinte interimar dupa ce Uli Hoeness si-a dat demisia ca urmare a condamnarii la inchisoare pentru evaziune fiscala.

Presedintele lui Bayern Munchen merge la inchisoare pentru trei ani si jumatate. Evaziunea a fost greseala vietii mele

Uli Hoenes, presedintele lui Bayern Munchen, a recunoscut faptele pentru care se face vinovat si e gata sa-si ispaseasca pedeapsa primita de la justitia germana.

Presedintele Bayern Munchen a demisionat.

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru frauda fiscala, a anuntat vineri ca a demisionat de la gruparea bavareza, informeaza AFP, conform Mediafax. Demisionez cu efect imediat din functiile mele de presedinte al FC Bayern Munchen si al Consiliului de Supraveghere. Vreau sa imi feresc clubul de orice prejudiciu. FC Bayern Munchen este opera vietii mele si va ramane astfel. Voi ramane legat de acest club fantastic si de membrii .

Presedintele Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala

Presedintele clubului german Bayern Munchen, Uli Hoeness, a primit joi o condamnare de trei ani sii jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala, scrie BBC News. Parchetul din Munchen ceruse o.

Uli Hoeness, presedintele Bayern Munchen, a pledat vinovat pentru evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele echipei de fotbal Bayern Munchen, unul dintre cele mai mari cluburi sportive din lume, a pledat vinovat, ieri, pentru evaziune fiscala, informeaza publicatiile BBC si The Local.

Presedintele Bayern Munchen, condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare pentru evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele clubului de fotbal Bayern Munchen, a fost condamnat joi in Germania la 3 ani si sase luni de inchisoare pentru evaziune fiscala. Hoeness a pledat vinovat in procesul care a inceput luni, 10 martie, si in care este acuzat de evaziune fiscala in valoare de 18,5 milioane de euro.

Ultima ora in afacerea Uli Hoeness: Condamnatul renunta la recurs si este gata sa inceapa executarea pedepsei

Condamnarea presedintelui lui Bayern Munchen, Uli Hoeness la 3 ani si jumatate inchisoare pentru evaziune fiscala a avut in Germania un ecou pozitiv, in numeroase sufragii de opinie peste 70 la suta aratandu-se satisfacuti de intransigenta si impartialitatea statului de drept.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )