Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gerard Pique, indisponibil intre doua si trei saptamani din cauza unei contuzii, va rata meciul cu Benfica

B1 B1,
Gerard Pique, indisponibil intre doua si trei saptamani din cauza unei contuzii, va rata meciul cu Benfica

Fundasul Barcelonei, Gerard Pique, a suferit o contuzie la piciorul stang in timpul partidei de miercuri cu Spartak Moscova si va fi indisponibil in urmatoarele doua-trei saptamani, scrie Mediafax. continuă pe B1

Shakira si Gerard Pique vor avea un copil.

Shakira si prietenul ei, fotbalistul de la FC Barcelona Gerard Pique, au anuntat miercuri pe conturile lor de pe retelele de socializare ca vedeta columbiana, in varsta de 35 de ani, este insarcinata, scrie Agerpres. Asa cum unii dintre voi stiu, Gerard si cu mine suntem foarte fericiti sa asteptam sosirea primului nostru bebe! Am decis sa dam prioritate acestui moment unic din vietile noastre si sa amanam orice activitati promotionale prevazute pentru urmatoarele zile, a declarat Shakira .

Zgonea: Parlamentul va adopta in cel mult trei saptamani mai multe legi legate de MCV.

Parlamentul urmeaza sa adopte, in cel mult trei saptamani, prin procedura de urgenta, mai multe proiecte de lege care fac parte dintr-o strategie mai larga in legatura cu Mecanismul de Cooperare si Verificare, a anuntat, joi, presedintele Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax. Premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, s-au intalnit, la Parlament, cu reprezentantii celor doua Camere, pentru a discuta o strategie de implementare a Mecanismului de Cooperare si Verificare, .

Ponta: Vanzarea Oltchim nu se incheie mai repede de doua-trei luni; PCC a avut un joc ...

Privatizarea combinatului Oltchim OLT) nu va putea fi incheiata mai devreme de doua-trei luni, daca vineri va fi selectat un castigator, a declarat premierul Ponta, aratand ca unitatea necesita fonduri substantiale si ca actionarul minoritar PCC are de cativa ani un joc destul de obstructionist, potrivit Mediafax. Daca avem un castigator clar vineri, mai repede de doua-trei luni nu se poate incheia contractul, a spus Ponta, intrebat la postul B1 TV cat va dura procesul de privatizare. El .

Ponta: Vanzarea Oltchim nu se incheie mai repede de doua-trei luni; PCC a avut un joc obstructionist

Privatizarea combinatului Oltchim OLT) nu va putea fi incheiata mai devreme de doua-trei luni, daca vineri va fi selectat un castigator, a declarat premierul Ponta, aratand ca unitatea necesita fonduri substantiale si ca actionarul minoritar PCC are.

Olympus anunta doua noi modele din seria cu obiective interschimbabile PEN, 4 obiective Micro Four Thirds si noua compacta XZ-2

Olympus a anuntat, luni, doua noi modele din seria cu obiective interschimbabile PEN, 4 noi obiective pentru sistemul Olympus Micro Four Thirds si camera compacta XZ-2, in cadrul evenimentului de la Photokina.

FOTOGALERIE Leica lanseaza doua noi aparate din seria M

Leica a lansat luni doua noi camere foto din legendara serie M. Primul este un nou varf de gama si nu este numit M10, ci pur si simplu M. Aparatul include un nou senzor de 24 de megapixeli, care poate inregistra si clipuri video, o premiera absoluta pentru producatorul german. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Lukoil a demarat studiul geologic la doua blocuri petrolifere din sectorul romanesc al Marii Negre

Lukoil a inceput, prin intermediul Lukoil Overseas, studiul geologic al blocurilor petrolifere Rapsodia Est si Trident din sectorul romanesc al Marii Negre, care va fi finalizat in luna noiembrie. Este prima.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )