Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Vanzarea Oltchim nu se incheie mai repede de doua-trei luni; PCC a avut un joc obstructionist

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Vanzarea Oltchim nu se incheie mai repede de doua-trei luni; PCC a avut un joc obstructionist

Privatizarea combinatului Oltchim OLT) nu va putea fi incheiata mai devreme de doua-trei luni, daca vineri va fi selectat un castigator, a declarat premierul Ponta, aratand ca unitatea necesita fonduri substantiale si ca actionarul minoritar PCC are. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Vanzarea Oltchim nu se incheie mai repede de doua-trei luni; PCC a avut un joc ...

Privatizarea combinatului Oltchim OLT) nu va putea fi incheiata mai devreme de doua-trei luni, daca vineri va fi selectat un castigator, a declarat premierul Ponta, aratand ca unitatea necesita fonduri substantiale si ca actionarul minoritar PCC are de cativa ani un joc destul de obstructionist, potrivit Mediafax. Daca avem un castigator clar vineri, mai repede de doua-trei luni nu se poate incheia contractul, a spus Ponta, intrebat la postul B1 TV cat va dura procesul de privatizare. El .

Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILA.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca situatia companiei Oltchim este foarte dificila, de aceea este nevoie de responsabilitate. Citeste si:Privatizarea Oltchim, AMANATA pana in 20 septembrieDan Diaconescu vrea Oltchim: Actiunile vor fi distribuite fiecarui doritor din RomaniaVulpescu: Reprezentantii Gazprom cer amanare cu doua saptamani pentru analiza litigiilor la Oltchim Prim-ministrul a subliniat ca trebuie sa tinem cont de importanta strategica pe care Oltchim o are .

Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici.

Situatia Oltchim OLT) nu este una fericita, deoarece o oferta este exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici pentru a prelua combinatul, dar termenul de privatizare nu va mai fi amanat, iar compania va intra in administrare speciala daca ofertele nu sunt acceptate, afirma premierul Ponta, citat de Mediafax. Citeste si: Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILA LIVE TEXT. Ponta: Romania este o GARANTIE pentru partenerii europeni. Mergem in continuare pe DRUMUL EUROPEAN El .

EXCLUSIV RCSRDS va mai lansa doua televiziuni in aceasta toamna/Oficialii RCSRDS confirma: Se vor numi Digi World si Digi Life

RCSRDS, cel mai mare operator local de comunicatii prin cablu, va lansa in aceasta toamna inca doua televiziuni, pentru care a depus deja cerere de licente la CNA, au declarat pentru HotNews. ro surse din piata. Contactati de HotNews. ro, oficialii RCSRDS au confirmat informatia, precizand ca cele doua televiziuni se vor numi Digi World si Digi Life, una cu profil generalist biodiversitate, stiinta si tehnologie, istorie, calatorii) si cealalta de lifestyle. Televiziunile vor avea continut produs si distribuit de cele mai mari case de productie si distributie din lume - Europa si Statele Unite Warner, BBC, ATP, etc.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )