Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici.

România Liberă România Liberă,
Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici.

Situatia Oltchim OLT) nu este una fericita, deoarece o oferta este exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici pentru a prelua combinatul, dar termenul de privatizare nu va mai fi amanat, iar compania va intra in administrare speciala daca ofertele nu sunt acceptate, afirma premierul Ponta, citat de Mediafax. Citeste si: Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILA LIVE TEXT. Ponta: Romania este o GARANTIE pentru partenerii europeni. Mergem in continuare pe DRUMUL EUROPEAN El . continuă pe România Liberă

Ponta, despre privatizarea Oltchim: Avem o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici pentru a prelua combinatul

Situatia Oltchim OLT) nu este una fericita, deoarece o oferta este exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici pentru a prelua combinatul, dar termenul de privatizare nu va mai fi amanat, iar compania va intra in administrare speciala daca ofertele nu sunt acceptate, afirma premierul Ponta.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ...

Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor europene a fost produs in perioada 2009-2011 de catre Autoritatea pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP), care devenise un un cabinet de avocatura pentru cine vroia sa ia fonduri, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Citeste si: Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea miciVictor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbataLIVE TEXT. Ponta: Romania este o .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )