Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gerea: Schimbarea mea din functie este clar pur politica.

România Liberă România Liberă,
Gerea: Schimbarea mea din functie este clar pur politica.

Andrei Gerea spune ca schimbarea sa din functia de ministru al Economiei este clar pur politica, dar ca nu are nimic sa-i reproseze presedintelui PNL, Crin Antonescu, relateaza Mediafax. Ii multumesc presedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru ca mi-a dat sansa sa ajung la acest minister, nu am nimic sa-i reprosez. Urmeaza sa demisionez, luni la prima ora o depun premierului, a declarat vineri Gerea, la finalul mandatului sau de sub patru luni la Ministerul Economiei. Citeste si: UPDATE. continuă pe România Liberă

Andrei Gerea: Schimbarea mea din functia de ministru al Economiei este clar pur politica

Andrei Gerea a declarat, vineri, ca schimbarea sa din functia de ministru al Economiei este clar pur politica, dar ca nu are nimic sa-i reproseze presedintelui PNL, Crin Antonescu, relateaza Mediafax.

Gerea nu a dorit sa plece de la Economie: Schimbarea mea din functie este clar politica

Liberalul Andrei Gerea nu s-a ferit sa spuna ca schimbarea sa din functia de ministru al Economiei a fost o decizie pur politica si nu o dorinta a sa de a demisiona din fruntea ministerului.

Gerea: Unii investitori au spus ca n-ar fi doriti la privatizarea Oltchim.

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, care va demisiona luni din functie, spune ca unele companii i-au transmis ca nu ar fi dorite sa participe la privatizarea Oltchim, relateaza Mediafax. Citeste si: Gerea: Schimbarea mea din functie este clar pur politica Stiam deja ca la Oltchim lucrurile nu stateau deloc bine. Unii investitori mi-au spus ca n-ar fi tocmai doriti sa participe la privatizare. Din noiembrie am constatat ca interesul pentru Oltchim a revenit, din partea unor companii .

Reactia ministrului Andrei Gerea dupa decizia de schimbare din functie

Andrei Gerea spune ca schimbarea sa din functia de ministru al Economiei este clar pur politica, dar ca nu are nimic sa-i reproseze presedintelui PNL, Crin Antonescu, ba chiar ii multumeste ca i-a oferit ocazia sa ajunga in acest minier.

Catalin Ivan (PSD): Iohannis poate fi un castig pentru Guvern; nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, considera ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar putea fi un castig pentru Guvern din functia de ministru, mentionand ca nu este clar daca acesta poate fi si vicepremier, Iohannis fiind propus pentru cele doua posturi de PNL, scrie Agerpres.

Purtatorul de cuvant al PSD: Iohannis poate fi un castig pentru Guvern, dar nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, este de parere ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, poate fi un castig pentru Guvern ca ministru, dar nu este clar daca acelasi lucru se poate spune si pentru o.

UPDATE Andrei Gerea paraseste, dupa doar patru luni, ministerul Economiei, care va fi preluat de Teodor Atanasiu

PNL a votat pentru schimbarea din functie a ministrului Economiei, Andrei Gerea, care a declarat vineri ca isi va continua activitatea ca deputat, urmand ca portofoliul sau sa fie preluat de Teodor Atanasiu. Gerea a explicat plecarea sa de la ministerul Economiei prin dorinta de a merge inchegat si la o alta viteza, intr-o noua echipa guvernamentala a PNL. Andrei Gerea a fost ministru doar patru luni.

UPDATE. Andrei Gerea a demisionat din functia de ministru al Economiei. ...

Andrei Gerea a demisionat din functia de ministru al Economiei. Anterior deciziei, el a purtat discutii cu Antonescu. Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, lideri liberali vorbind deja despre demisia acestuia, au declarat surse liberale. Gerea s-a aflat vineri dimineata la discutiile liderului PNL, Crin Antonescu, cu o serie de liberali. Nici la sosire si nici la plecare Andrei Gerea nu a facut declaratii. Conform unor .

Antonescu nu o schimba pe Ramona Manescu din functie.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca nu intentioneaza sa o schimbe pe Ramona Manescu de la Transporturi, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede declaratiile Ramonei Manescu cu privire la faptul ca a facut tot ceea ce putea sa faca in cazul accidentului aviatic din Apuseni. Citeste si: Ramona Manescu: Nu cred ca STS a dat date gresite Pana la proba contrara, eu cred, asemenea cu primul-ministru si asemenea cu raportul care s-a dat, cred ca are dreptate. Nu .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )