Libnet.ro
UNICEF

17:00

Catalin Ivan (PSD): Iohannis poate fi un castig pentru Guvern; nu este clar daca poate fi si vicepremier

Hotnews Hotnews,
 Catalin Ivan (PSD): Iohannis poate fi un castig pentru Guvern; nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, considera ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar putea fi un castig pentru Guvern din functia de ministru, mentionand ca nu este clar daca acesta poate fi si vicepremier, Iohannis fiind propus pentru cele doua posturi de PNL, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Purtatorul de cuvant al PSD: Iohannis poate fi un castig pentru Guvern, dar nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, este de parere ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, poate fi un castig pentru Guvern ca ministru, dar nu este clar daca acelasi lucru se poate spune si pentru o.

Reactie oficiala PSD: Nu e clar daca Iohannis poate fi si vicepremier; Guvernul nu are ...

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, vineri, ca nu este clar daca Klaus Iohannis poate fi si vicepremier, el exprimandu-si speranta ca dorinta PNL de a-l propune vicepremier nu va crea anumite probleme procedurale, intrucat Guvernul nu are nevoie de instabilitate, relateaza Mediafax. Domnul Iohannis este un om de valoare si poate fi un castig pentru guvern. Nu este clar daca poate fi si vicepremier. Sper ca dorinta PNL de a-l numi pe domnul Iohannis si vicepremier sa nu .

Mihai Sturzu, despre numirea lui Klaus Iohannis: Un castig pentru Executiv. Sa fim atenti sa nu dam munitie suplimentara lui Traian Basescu

Deputatul PSD Mihai Sturzu, presedintele Tineretului Social-Democrat, a catalogat nominalizarea lui Klaus Iohannis in functiile de vicepremier si ministru de Interne un castig pentru Executivul lui Victor Ponta, insa sustine ca trebuie lamurite aspecte juridice.

Surse: PSD va cere MAI de la PNL. Catalin Ivan: Nu s-a pus aceasta problema

Update 14. 50 - Purtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, a spus, joi, ca nu s-a problema ca partidul pe care il reprezinta sa vrea MAI de la PNL. Stire in curs de actualizare. Stirea.

Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Catalin Ivan, printre candidatii PSD la Parlamentul European

Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Catalin Ivan, Dan Nica, Maria Grapini, Damian Draghici, Daciana Sarbu, Ioan Mircea Pascu, Viorica Bancila, Victor Bastinasu, Sorin Moisa se numara pe lista candidatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2692 seconds )