Libnet.ro
UNICEF

17:00

Reactie oficiala PSD: Nu e clar daca Iohannis poate fi si vicepremier; Guvernul nu are ...

România Liberă România Liberă,
Reactie oficiala PSD: Nu e clar daca Iohannis poate fi si vicepremier; Guvernul nu are ...

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, vineri, ca nu este clar daca Klaus Iohannis poate fi si vicepremier, el exprimandu-si speranta ca dorinta PNL de a-l propune vicepremier nu va crea anumite probleme procedurale, intrucat Guvernul nu are nevoie de instabilitate, relateaza Mediafax. Domnul Iohannis este un om de valoare si poate fi un castig pentru guvern. Nu este clar daca poate fi si vicepremier. Sper ca dorinta PNL de a-l numi pe domnul Iohannis si vicepremier sa nu . continuă pe România Liberă

Prima reactie din PSD la schimbarile facute de liberali: Nu este clar daca Iohannis poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, este de parere ca numirea lui Klaus Iohannis in functia de ministru de Interne este un castig pentru Guvernul Ponta, insa dorinta PNL de a-l propune si pentru pozitia de vicepremier s-ar putea sa creeze anumite probleme procedurale.

Catalin Ivan (PSD): Iohannis poate fi un castig pentru Guvern; nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, considera ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar putea fi un castig pentru Guvern din functia de ministru, mentionand ca nu este clar daca acesta poate fi si vicepremier, Iohannis fiind propus pentru cele doua posturi de PNL, scrie Agerpres.

Purtatorul de cuvant al PSD: Iohannis poate fi un castig pentru Guvern, dar nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, este de parere ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, poate fi un castig pentru Guvern ca ministru, dar nu este clar daca acelasi lucru se poate spune si pentru o.

Dan Sova: Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier pe probleme economice. Este de discutat si problema legalitatii ocuparii concomitente a functiei de ministru si de primar

Ministrul Dan Sova afirma ca liberalul Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier pe probleme economice, deoarece acest lucru ar presupune schimbarea structurii guvernului si un vot de incredere in Parlament, ceea ce ar putea genera o noua perioada de instabilitate.

Sova ataca propunerea PNL: Iohannis nu poate fi vicepremier

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, sustine ca, in contextul actual, propunerea PNL pentru postul de vicepremier nu poate fi concretizata decat in cazul in care Executivul cere Parlamentului un nou vot de incredere.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )