Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sova ataca propunerea PNL: Iohannis nu poate fi vicepremier

Adevărul Adevărul,
Sova ataca propunerea PNL: Iohannis nu poate fi vicepremier

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, sustine ca, in contextul actual, propunerea PNL pentru postul de vicepremier nu poate fi concretizata decat in cazul in care Executivul cere Parlamentului un nou vot de incredere. continuă pe Adevărul

Reactie oficiala PSD: Nu e clar daca Iohannis poate fi si vicepremier; Guvernul nu are ...

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, vineri, ca nu este clar daca Klaus Iohannis poate fi si vicepremier, el exprimandu-si speranta ca dorinta PNL de a-l propune vicepremier nu va crea anumite probleme procedurale, intrucat Guvernul nu are nevoie de instabilitate, relateaza Mediafax. Domnul Iohannis este un om de valoare si poate fi un castig pentru guvern. Nu este clar daca poate fi si vicepremier. Sper ca dorinta PNL de a-l numi pe domnul Iohannis si vicepremier sa nu .

Purtatorul de cuvant al PSD: Iohannis poate fi un castig pentru Guvern, dar nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, este de parere ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, poate fi un castig pentru Guvern ca ministru, dar nu este clar daca acelasi lucru se poate spune si pentru o.

Dan Sova: Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier pe probleme economice. Este de discutat si problema legalitatii ocuparii concomitente a functiei de ministru si de primar

Ministrul Dan Sova afirma ca liberalul Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier pe probleme economice, deoarece acest lucru ar presupune schimbarea structurii guvernului si un vot de incredere in Parlament, ceea ce ar putea genera o noua perioada de instabilitate.

Udrea: Propunerea lui Iohannis la MAI este sah la premier.

Deputatul Elena Udrea considera ca propunerea lui Klaus Iohannis la Ministerul de Interne este sah la premier. Jocul de putere este in interiorul USL prin miscarea de azi pe care inteleg ca a facut-o Crin Antonescu. Este clar ca este sah la premier. A retras din Guvern un om, pe Chitoiu, care era loial premierului si nu mai era loial PNL. Si a adus un om care ii este loial, a declarat Udrea, la Adevarul Live. Citeste si: UPDATE. Iohannis, propus la MAI si vicepremier. Nicolaescu la .

Catalin Ivan (PSD): Iohannis poate fi un castig pentru Guvern; nu este clar daca poate fi si vicepremier

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, considera ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar putea fi un castig pentru Guvern din functia de ministru, mentionand ca nu este clar daca acesta poate fi si vicepremier, Iohannis fiind propus pentru cele doua posturi de PNL, scrie Agerpres.

Surse: Sorin Frunzaverde, propunerea PNL pentru Interne. Frunzaverde ar fi acceptat sefia MAI

Update 14. 40 - Sorin Frunzaverde ar fi acceptat propunerea de a fi ministru la Interne. Update 14. 10 - Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, dupa CEx al PSD, ca va avea curand o intalnire cu copresedintele USL,.

Cine este Teodor Atanasiu, propunerea PNL pentru functia de ministru al economiei

Senatorul liberal de Alba Teodor Atanasiu a fost propus de PNL sa-l inlocuiasca pe Andrei Gerea la Ministerul Economiei. In calitate de ministru al economiei ar urma sa gestioneze si problema proiectului Rosia Montana. Anul trecut, Atanasiu s-a declarat un sustinator al exploatarii de la Rosia Montana, insa nu si un sustinator al proiectului legii minei asa cum a fost dezbatut in Parlament. Atanasiu spunea anul trecut in toamna ca ar trebui sa fie un proiect de lege care modifica legislatia actuala in general si nu doar pentru Rosia Montana. Teodor Atanasiu a fost ministru al apararii in guvernarea Tariceanu, insa in urma unui conflict cu presedintele Traian Basescu a fost nevoit sa-si dea demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )