Libnet.ro
UNICEF

20:00

Udrea: Propunerea lui Iohannis la MAI este sah la premier.

România Liberă România Liberă,
Udrea: Propunerea lui Iohannis la MAI este sah la premier.

Deputatul Elena Udrea considera ca propunerea lui Klaus Iohannis la Ministerul de Interne este sah la premier. Jocul de putere este in interiorul USL prin miscarea de azi pe care inteleg ca a facut-o Crin Antonescu. Este clar ca este sah la premier. A retras din Guvern un om, pe Chitoiu, care era loial premierului si nu mai era loial PNL. Si a adus un om care ii este loial, a declarat Udrea, la Adevarul Live. Citeste si: UPDATE. Iohannis, propus la MAI si vicepremier. Nicolaescu la . continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Propunerea lui Klaus Iohannis la MAI este sah la premier

Propunerea lui Klaus Iohannis la Ministerul de Interne este sah la premier, crede deputatul Elena Udrea. De altfel, intreaga opozitie este de parere ca PNL incearca o strategie de a iesi din umbra PSD-ului.

Sova ataca propunerea PNL: Iohannis nu poate fi vicepremier

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, sustine ca, in contextul actual, propunerea PNL pentru postul de vicepremier nu poate fi concretizata decat in cazul in care Executivul cere Parlamentului un nou vot de incredere.

Trist dar adevarat, Romania nu mai este in top 5 la viteze de internet

In ultimii ani, ne-am mandrit cu viteza noastra la internet. Se pare insa ca, in timp ce Romania a stagnat la acest capitol, multe alte state au castigat teren la viteze de internet. Pana de curand, aceasta performanta se afla printre cele care ,,puneau Romania pe harta. Este vorba de viteza la internet. in urma cu mai putin de un an chiar, tara noastra obtinea medalia de bronz la nivel global cand venea vorba de rata medie de download/upload de [].

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )