Libnet.ro
UNICEF

18:00

Elena Udrea: Propunerea lui Klaus Iohannis la MAI este sah la premier

B1 B1,
Elena Udrea: Propunerea lui Klaus Iohannis la MAI este sah la premier

Propunerea lui Klaus Iohannis la Ministerul de Interne este sah la premier, crede deputatul Elena Udrea. De altfel, intreaga opozitie este de parere ca PNL incearca o strategie de a iesi din umbra PSD-ului. continuă pe B1

Udrea: Propunerea lui Iohannis la MAI este sah la premier.

Deputatul Elena Udrea considera ca propunerea lui Klaus Iohannis la Ministerul de Interne este sah la premier. Jocul de putere este in interiorul USL prin miscarea de azi pe care inteleg ca a facut-o Crin Antonescu. Este clar ca este sah la premier. A retras din Guvern un om, pe Chitoiu, care era loial premierului si nu mai era loial PNL. Si a adus un om care ii este loial, a declarat Udrea, la Adevarul Live. Citeste si: UPDATE. Iohannis, propus la MAI si vicepremier. Nicolaescu la .

Radu Banciu: Klaus Iohannis a venit la Bucuresti pentru ciolan. Este un om de paie

Jurnalistul Radu Banciu a comentat vineri seara propunerea lui Klaus Iohannis la MAI, aratand ca acesta mai bine ar fi ramas la Sibiu pentru a fi Dumnezeul localnicilor, decat sa vina la Bucuresti pentru.

Klaus Iohannis, un viitor ministru de Interne cercetat de DNA si in procese cu ANI.

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru postul de ministru de Interne, a fost in centrul mai multor scandaluri. Cea mai veche acuzatie dateaza de pe vremea cand acesta ocupa functia de inspector scolar, presa aratand ca Iohannis ar fi fost implicat in trafic de copii. Astfel, actualul primar al Sibiului ar fi intermediat, pentru cetateni americani si canadieni, mai multe adoptii de copii din judetul Sibiu, despre care nu se mai stie nimic. Un alt scandal in care a aparut numele lui Iohannis este .

Klaus Iohannis, propus la MAI: Un lucru extrem de important pentru mine e impunerea legii

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru functia de ministru al Internelor si de vicepremier, a declarat, vineri, in urma sedintei BPN, ca are un obiectiv foarte important pe care il va indeplini, si anume,.

Klaus Iohannis, propus la MAI: Un lucru extrem de important pentru mine e impunerea legii (VIDEO)

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru functia de ministru al Internelor si de vicepremier, a declarat, vineri, in urma sedintei BPN, ca are un obiectiv foarte important pe care il va indeplini, si anume,.

Elena Udrea: Proiectul cu un singur candidat al dreptei, macar in turul doi, inseamna intelegere cu PNL

Alegerile prezidentiale din toamna acestui an ar putea aduce numeroase rasturnari de situatii, este de parere Elena Udrea. Recent inscrisa in Partidul Miscarea Populara, aceasta lanseaza deja un scenariu: USL se va rupe inainte de alegeri, iar PNL ar putea fi sustinut in turul doi al alegerilor de proiectul politic de coagulare a dreptei, din care sa faca parte Partidul Miscarea Populara, PNTCD si Miscarea Civica, declara Elena Udrea la Digi 24.

Elena Udrea, invitata la Adevarul Live de la ora 13.00. Ce spune despre ultimele mutari din PMP

Deputatul PMP Elena Udrea este invitata, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, unde va vorbi despre planurile Miscarii Populare pentru 2014.

Emil Boc forteaza excluderea din PDL. Primarul Clujului va participa la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara alaturi de Elena Udrea si de Cezar Preda

Emil Boc va participa duminica, de la 12. 00, la Casa de Cultura a Studentilor, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara la care vor veni, printre altii, Elena Udrea, Cezar Preda si Daniel Funeriu. Asa cum Adevarul anunta duminica, Boc va forta PDL sa-l excluda, pentru a putea trece in PMP fara a-si pierde mandatul de primar. Surse din PMP au sustinut ca si Traian Basescu este invitat la dezbatere.

VIDEO Elena Udrea, la Adevarul Live: Eu nu am spus Adio, PDL!, ci La revedere, PDL!

Deputatul PMP Elena Udrea a fost invitata, vineri, la Adevarul Live, unde a vorbit despreplanurile Miscarii Populare pentru 2014, despre posibilitatea ca Monica Macovei si Emil Boc sa intre in noua formatiune de dreapta si a descris relatia tensionata din PDL din ultimul an.

Elena Udrea: Antonescu vrea sa remanieze anumiti ministri pentru ca ii sunt loiali lui Ponta. E un nou episod din competitia pentru putere (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, joi, in cadrul emisiunii Romania acum, de pe B1 TV, ca liderul PNL, CrinAntonescu, incearca sa scape de anumiti ministri din partidul sau pentru ca acestia ii sunt loiali.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )