Libnet.ro
UNICEF

20:00

Elena Udrea: Antonescu vrea sa remanieze anumiti ministri pentru ca ii sunt loiali lui Ponta. E un nou episod din competitia pentru putere (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: Antonescu vrea sa remanieze anumiti ministri pentru ca ii sunt loiali lui Ponta. E un nou episod din competitia pentru putere (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, joi, in cadrul emisiunii Romania acum, de pe B1 TV, ca liderul PNL, CrinAntonescu, incearca sa scape de anumiti ministri din partidul sau pentru ca acestia ii sunt loiali. continuă pe B1

Elena Udrea: USL se va rupe inainte de alegeri, iar PNL ar putea fi sustinut in turul doi al prezidentialelor de partidele de dreapta

Deputatul Elena Udrea a declarat luni, in cadrul unei emisiuni de televiziune la Digi 24, ca exista posibilitatea unei intelegeri cu PNL pentru a sustine candidatul acestei formatiuni in turul doi ale alegerilor prezidentiale, in cazul in care Antonescu ar reprezentantul dreptei.

Elena Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: Sunt diferente uriase intre mine si el. A insemnat motivul plecarii mele din PDL

Deputatul Elena Udrea a vorbit, miercuri, despre plecarea lui Cezar Preda din PDL, precizand ca nu ar aduce in Partidul Miscarea Populara o persoana care isi pozitioneaza frustrarile deasupra partidului.

Elena Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: Sunt diferente uriase intre mine si el. A insemnat motivul plecarii mele din PDL (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a vorbit, miercuri, despre plecarea lui Cezar Preda din PDL, precizand ca nu ar aduce in Partidul Miscarea Populara o persoana care isi pozitioneaza frustrarile deasupra partidului.

Emil Boc forteaza excluderea din PDL. Primarul Clujului va participa la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara alaturi de Elena Udrea si de Cezar Preda

Emil Boc va participa duminica, de la 12. 00, la Casa de Cultura a Studentilor, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara la care vor veni, printre altii, Elena Udrea, Cezar Preda si Daniel Funeriu. Asa cum Adevarul anunta duminica, Boc va forta PDL sa-l excluda, pentru a putea trece in PMP fara a-si pierde mandatul de primar. Surse din PMP au sustinut ca si Traian Basescu este invitat la dezbatere.

Emil Boc forteaza excluderea din PDL. Primarul Clujului va participa la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara alaturi de Elena Udrea si de Cristian Preda

Emil Boc va participa duminica, de la 12. 00, la Casa de Cultura a Studentilor, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara la care vor veni, printre altii, Elena Udrea, Cezar Preda si Daniel Funeriu. Asa cum Adevarul anunta duminica, Boc va forta PDL sa-l excluda, pentru a putea trece in PMP fara a-si pierde mandatul de primar. Boc a sustinut azi ca nu a fost invitat sa intre nici Partidul si nici in Fundatia Miscarea Populara.

Elena Udrea: Proiectul cu un singur candidat al dreptei, macar in turul doi, inseamna intelegere cu PNL

Alegerile prezidentiale din toamna acestui an ar putea aduce numeroase rasturnari de situatii, este de parere Elena Udrea. Recent inscrisa in Partidul Miscarea Populara, aceasta lanseaza deja un scenariu: USL se va rupe inainte de alegeri, iar PNL ar putea fi sustinut in turul doi al alegerilor de proiectul politic de coagulare a dreptei, din care sa faca parte Partidul Miscarea Populara, PNTCD si Miscarea Civica, declara Elena Udrea la Digi 24.

Elena Udrea: Modificarea adusa Legii alegerilor ingradeste dreptul de a vota (VIDEO)

Elena Udrea a a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca modificarea adusa prin ordonanta de urgenta Legiialegerilor ingradeste dreptul de a vota. Si pe noi.

Surse: Antonescu vrea demisia lui Chitoiu. in caz contrar, va fi exclus

Crin Antonescu insista, joi, pentru demisia lui Daniel Chitoiu, la intalnirea pe care o are la aceasta ora cu premierul Victor Ponta, potrivit unor surse. Antonescu spune ca, in caz contrar, Chitoiu va fi.

Antonescu vrea reformarea Senatului.

Seful Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, in deschiderea primei sedinte din noua sesiune, ca prioritatea Camerei este reformarea institutiei, conform Mediafax. Premisele pentru transformarea Senatului intr-un asemenea for sunt perfect posibile, pe de o parte, pentru faptul ca in prezent Senatul are exclusiv sub control parlamentar mai multe institutii publice, pe care nu il partajeaza cu Camera Deputatilor si pentru ca la nivelul acestei Camere a Parlamentului au fost deja .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )