Libnet.ro
UNICEF

21:31

Surse: Antonescu vrea demisia lui Chitoiu. in caz contrar, va fi exclus

Antena3 Antena3,
Surse: Antonescu vrea demisia lui Chitoiu. in caz contrar, va fi exclus

Crin Antonescu insista, joi, pentru demisia lui Daniel Chitoiu, la intalnirea pe care o are la aceasta ora cu premierul Victor Ponta, potrivit unor surse. Antonescu spune ca, in caz contrar, Chitoiu va fi. continuă pe Antena3

Crin Antonescu confirma demisia lui Daniel Chitoiu: Nominalizarile pentru Ministerul Finantelor Publice si pentru Ministerul Afacerilor Interne vor fi facute vineri

Presedintele PNL Crin Antonescu a confirmat, joi seara, demisia lui Daniel Chitoiu din functia de ministru al Finantelor si de vicepremier. Nominalizarile pentru Ministerul Finantelor Publice si pentru Ministerul Afacerilor Interne, care potrivit algoritmului USL revine tot PNL, vor fi facute vineri. In urma demisiei din Guvern, Daniel Chitoiu va detine functia de secretar general interimar al PNL, pentru a coordona eforturile organizatorice ale partidului in anul electoral 2014, a declarat Crin Antonescu. La randul sau, Daniel Chitoiu a declarat ca Ma retrag din guvern pentru ca activitatea din guvern nu imi va permite sa ocup si aceasta functie de secretar general. Sunt o persoana care munceste 18 ore pe zi. Nu sunt alte motive.

Ce tine sub cheie demisia lui Chitoiu.

Oricum ai privi-o, inlaturarea lui Daniel Chitoiu din Guvern e una dintre putinele vesti bune ale inceputului de an, fiind comparabila cu soarta similara impartasita recent de Radu Stroe. Bine conectat la Famiglia Rusanu, extrem de apropiat de nucelul aflat pe val in interiorul PSD, de un oportunism feroce si sotul unei doamne ale carei scrupule pot fi numarate pe degetele de la o mana care a suferit deja unele amputari vezi dosarul penal Carpatica), domnul Chitoiu reflecta ceea ce este mai .

Antonescu vrea reformarea Senatului.

Seful Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, in deschiderea primei sedinte din noua sesiune, ca prioritatea Camerei este reformarea institutiei, conform Mediafax. Premisele pentru transformarea Senatului intr-un asemenea for sunt perfect posibile, pe de o parte, pentru faptul ca in prezent Senatul are exclusiv sub control parlamentar mai multe institutii publice, pe care nu il partajeaza cu Camera Deputatilor si pentru ca la nivelul acestei Camere a Parlamentului au fost deja .

Surse: FMI vrea gazele tranzactionate obligatoriu pe bursa

Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE) sunt de acord cu introducerea, in legea energiei, a obligativitatii tranzactionarii gazelor pe platforma centralizata a OPCOM si in ringul Bursei Romane de Marfuri BRM), ne-au spus surse apropiate discutiilor.

Surse: PMP vrea sa depuna doua motiuni simple la Camera Deputatilor

Partidul Miscarea Populara doreste sa initieze doua motiuni simple la Camera, pentru care sa ceara sprijinul tuturor parlamentarilor opozitiei, potrivit unor surse din partid citate de Mediafax. Luni,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )