Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis, propus la MAI: Un lucru extrem de important pentru mine e impunerea legii

B1 B1,
Klaus Iohannis, propus la MAI: Un lucru extrem de important pentru mine e impunerea legii

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru functia de ministru al Internelor si de vicepremier, a declarat, vineri, in urma sedintei BPN, ca are un obiectiv foarte important pe care il va indeplini, si anume,. continuă pe B1

Klaus Iohannis, propus la MAI: Un lucru extrem de important pentru mine e impunerea legii (VIDEO)

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru functia de ministru al Internelor si de vicepremier, a declarat, vineri, in urma sedintei BPN, ca are un obiectiv foarte important pe care il va indeplini, si anume,.

Radu Banciu: Klaus Iohannis a venit la Bucuresti pentru ciolan. Este un om de paie

Jurnalistul Radu Banciu a comentat vineri seara propunerea lui Klaus Iohannis la MAI, aratand ca acesta mai bine ar fi ramas la Sibiu pentru a fi Dumnezeul localnicilor, decat sa vina la Bucuresti pentru.

Elena Udrea: Propunerea lui Klaus Iohannis la MAI este sah la premier

Propunerea lui Klaus Iohannis la Ministerul de Interne este sah la premier, crede deputatul Elena Udrea. De altfel, intreaga opozitie este de parere ca PNL incearca o strategie de a iesi din umbra PSD-ului.

Klaus Johannis, propus de PNL la Ministerul de Interne. Primarul Sibiului ar fi acceptat nominalizarea

Update 13. 00 - Klaus Iohannis ar fi acceptat sa preia portofoliul MAI si, astfel, ar urma sa demisioneze de la Primaria Sibiului. Iohannis a acceptat in cele din urma sa intre in Guvern, dupa ce in.

Klaus Johannis, propus de PNL la Ministerul de Interne. Edilul a acceptat nominalizarea, dar nu vrea sa renunte la Primaria Sibiu

Update 13. 45 - Conducerea PNL a validat, vineri, nominalizarea lui Klaus Iohannis pentru pozitiile de vicepremier si ministru de Interne. Update 13. 30 - Klaus Iohannis, care ar fi acceptat nominalizarea sa ca.

PNL ii propune lui Klaus Iohannis sa intre in Guvern

Liderii PNL i-au propus primarului Sibiului, Klaus Iohannis, prim-vicepresedinte al partidului, sa intre in Guvern, au declarat surse liberale pentru Mediafax. in sedinta BPNal PNL se discuta despre postul.

Klaus Johannis, propus de PNL la Ministerul de Interne

Liderii PNL i-au propus primarului Sibiului, Klaus Iohannis, prim-vicepresedinte al partidului, sa intre in Guvern si sa preia Ministerul de Interne, potrivit unor informatii pe surse. Johannis ar fi acceptat.

Surse: Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea ca vicepremier si ministru de Interne

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a acceptat, vineri, nominalizarea sa ca vicepremier si ministru de Interne, potrivit unor surse din conducereaPNL, citate de Mediafax. Liderii PNL i-au propus primarului.

Klaus Iohannis are pe numele sau o sesizare penala la Parchetul general pentru conflict de interese, depusa de Agentia Nationala de Integritate

Klaus Iohannis are pe numele sau o sesizare penala la Parchetul general pentru conflict de interese, depusa de Agentia Nationala de Integritate in 2013. Pina la acest moment nu a fost comunicata nici o rezolutie a Parchetului General in legatura cu inceperea sau neinceperea urmaririi penale. UPDATE 16:40Reprezentantii Parchetului General au precizat pentru HotNews. ro ca sesizarea ANI este in lucru si ca nu s-a dat inca o solutie.

Dan Sova: Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier pe probleme economice. Este de discutat si problema legalitatii ocuparii concomitente a functiei de ministru si de primar

Ministrul Dan Sova afirma ca liberalul Klaus Iohannis nu poate fi vicepremier pe probleme economice, deoarece acest lucru ar presupune schimbarea structurii guvernului si un vot de incredere in Parlament, ceea ce ar putea genera o noua perioada de instabilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )