Libnet.ro
UNICEF

15:30

Germania cere explicatii englezilor pentru programul de spionaj TEMPORA

Antena3 Antena3,
Germania cere explicatii englezilor pentru programul de spionaj TEMPORA

Germania a cerut explicatii Marii Britanii in legatura cu informatiile care sustin ca serviciile secrete britanice colecteaza date personale si intercepteaza convorbiri telefonice. Partea germana vrea sa. continuă pe Antena3

UE cere explicatii Marii Britanii in urma unor acuzatii de spionare a comunicatiilor prin cablu

Uniunea Europeana cere explicatii Marii Britanii cu privire la unele acuzatii de spionare a comunicatiilor prin cablu, insemnand apeluri telefonice si traficul pe internet, transmite eubusiness. com. I-am.

Au fost deblocate platile pentru Programul Operational Sectorial Transport

Ministerul Transporturilor a anuntat, marti, deblocarea platilor pentru Programul Operational SectorialTransport 2007 - 2013, in urma ridicarii presuspendarii de catre Comisia Europeana. 11 companii.

UE cere explicatii de la Marea Britanie, dupa dezvaluirile facute de Edward Snowden legate de spionaj

Uniunea Europeana si-a exprimat miercuri preocuparea in urma acuzatiilor de spionaj facute de Edward Snowden despre Marea Britanie, si a cerut explicatii foarte urgente autoritatilor britanice, informeaza AFP. Am trimis o scrisoare ministrului britanic de externe William Hague pentru a imi exprima preocuparea si a cere lamuriri. Am solicitat un raspuns foarte urgent pana la sfarsitul saptamanii, a precizat comisarul european pe Justitie, Viviane Reding, intr-o conferinta de presa.

UE cere explicatii Marii Britanii in urma unor acuzatii de spionare a comunicatiilor prin cablu

Uniunea Europeana UE) si-a exprimat, miercuri, preocuparea, in urma unor acuzatii de spionare a comunicatiilor de catre Marea Britanie, si a cerut explicatii foarte urgente autoritatilor britanice,.

Statul ia in vedere suplimentarea fondurilor pentru programul Prima Casa dupa epuizarea fondurilor existente

O decizie in vederea suplimentarii fondurilor pentru programulPrima Casa, dupa epuizarea fondurilor existente, ar putea fi luata de autoritati in circa doua saptamani, a anuntat Aurel Saramet,.

Avocatul lui Gigi Becali: Vom cere ajutor BOR pentru gratiere. Calugarii de la Athos vor sa se intalneasca cu presedintele Basescu

Avocatul lui Gigi Becali, Pavel Abraham, a prezentat, luni, motivatia omului de afaceri prin care solicita eliberarea sa din inchisoare pentru 24 ore, marti, cand va aniversa 55 de ani. in scrisoarea sa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2965 seconds )