Libnet.ro
UNICEF

17:30

UE cere explicatii de la Marea Britanie, dupa dezvaluirile facute de Edward Snowden legate de spionaj

Hotnews Hotnews,
 UE cere explicatii de la Marea Britanie, dupa dezvaluirile facute de Edward Snowden legate de spionaj

Uniunea Europeana si-a exprimat miercuri preocuparea in urma acuzatiilor de spionaj facute de Edward Snowden despre Marea Britanie, si a cerut explicatii foarte urgente autoritatilor britanice, informeaza AFP. Am trimis o scrisoare ministrului britanic de externe William Hague pentru a imi exprima preocuparea si a cere lamuriri. Am solicitat un raspuns foarte urgent pana la sfarsitul saptamanii, a precizat comisarul european pe Justitie, Viviane Reding, intr-o conferinta de presa. continuă pe Hotnews

UE cere explicatii Marii Britanii in urma unor acuzatii de spionare a comunicatiilor prin cablu

Uniunea Europeana UE) si-a exprimat, miercuri, preocuparea, in urma unor acuzatii de spionare a comunicatiilor de catre Marea Britanie, si a cerut explicatii foarte urgente autoritatilor britanice,.

UE cere explicatii Marii Britanii in urma unor acuzatii de spionare a comunicatiilor prin cablu

Uniunea Europeana cere explicatii Marii Britanii cu privire la unele acuzatii de spionare a comunicatiilor prin cablu, insemnand apeluri telefonice si traficul pe internet, transmite eubusiness. com. I-am.

Printul Charles, ingrijorat de ascensiunea antisemitismului in Marea Britanie

Printul Charles a denuntat ascensiunea antisemitismului in Marea Britanie si alte forme toxice si degradante de intoleranta, dupa o serie de atacuri cu caracter rasist, informeaza AFP.

Zeci de mii de TURISTI, OBLIGATI sa plateasca 3.000 de lire la intrarea in Marea Britanie.

Zeci de mii de turisti din India, Pakistan, Bangladesh si Nigeria vor fi nevoiti sa plateasca o garantie in valoare de 3000 de lire sterline pentru a fi lasati sa intre in Marea Britanie, titreaza Daily Mail. Turistii isi vor putea recupera banii doar dupa ce vor parasi tara. Potrivit autoritatilor britanice, acest demers are rolul de a stopa abuzurile din sistemul britanic de vize. Secretarul de Stat, Theresa May, a sustinut ca scopul principal este cel de a face sistemul de imigratie mai .

Germania cere explicatii englezilor pentru programul de spionaj TEMPORA

Germania a cerut explicatii Marii Britanii in legatura cu informatiile care sustin ca serviciile secrete britanice colecteaza date personale si intercepteaza convorbiri telefonice. Partea germana vrea sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2309 seconds )