Libnet.ro
UNICEF

22:30

Germania: Explozie la o instalatie a companiei BASF, soldata cu mai multi raniti VIDEO

Adevărul Adevărul,
Germania: Explozie la o instalatie a companiei BASF, soldata cu mai multi raniti VIDEO

Mai multe persoane au fost ranite intr-o explozie la o instalatie chimica, in sud-vestul Germaniei, a anuntat luni compania chimica BASF, relateaza The Associated Press. continuă pe Adevărul

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea dimineata SUC DE PORTOCALE! Motivul pentru care DEVINE ISTORIE la micul dejun

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea suc de portocale la micul dejun deoarece din punct de vedere nutritional, sucul de portocale se aseamana foarte mult cu orice suc acidulat din comert sau orice bautura cu.

Clotilde Armand dezvaluie ca mai multi ministri si secretari de stat vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Clotilde Armand, consilier local al partidului Uniunea Salvati Romania USR) la sectorul 1 Bucuresti, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca mai multi ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR.

China are mai multi miliardari in dolari decat Statele Unite

China are mai multi miliardari decat Statele Unite, iar diferenta a crescut fata de anul trecut, potrivit unui top anual publicat de compania de publishing Hurun din Shanghai, comparat deseori cu topul Forbes din SUA, relateaza BBC.

Explozie la Gaziantep, in Turcia. O persoana s-a aruncat in aer. Sunt mai multi raniti

O explozie a avut loc, duminica, in Gaziantep, Turcia. Mai multe persoane au fost ranite, informeaza agentia Dogan.

Mamele eroine vor fi premiate. Senatul a aprobat proiectul privind indemnizatiile pentru femeile care au adus mai multi copii pe lume

Proiectul de lege care prevede acordarea unei indemnizatii viagere femeilor care au adus pe lume trei sau mai mult de trei copii a fost adoptata de Senat. Mamele eroine, asa cum au fost numite, vor primi.

TOP 10: companiile cu cei mai multi angajati din Romania. Cum si-au schimbat echipele in 2016

Cresterea consumului inregistrata la nivel national se reflecta puternic in activitatea marilor retaileri de bunuri de larg consum, care fac schimbari importante in echipe intr-un timp foarte scurt. Astfel, topul celor mai mari companii din Romania,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )