Libnet.ro
UNICEF

15:30

Clotilde Armand dezvaluie ca mai multi ministri si secretari de stat vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR

România Liberă România Liberă,
Clotilde Armand dezvaluie ca mai multi ministri si secretari de stat vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Clotilde Armand, consilier local al partidului Uniunea Salvati Romania USR) la sectorul 1 Bucuresti, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca mai multi ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR. continuă pe România Liberă

Clotilde Armand: Ministri, secretari de stat vor fi pe lista USR, probabil, cel putin trei

Clotilde Armand, consilier local al partidului la Sectorul 1 din Bucuresti, a declarat ca cel putin trei ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii.

Mai multi ministri tehnocrati se pregatesc sa demisioneze, pentru a intra in politica. Anuntul lui Dacian Ciolos

Guvernul tehnocrat ar putea ramane ramane fara ministri. Dacian Ciolos spune ca mai multi membri din cabinetul sau au avut deja discutii cu partidele pentru eventuale candidaturi la parlamentare. Po.

China are mai multi miliardari in dolari decat Statele Unite

China are mai multi miliardari decat Statele Unite, iar diferenta a crescut fata de anul trecut, potrivit unui top anual publicat de compania de publishing Hurun din Shanghai, comparat deseori cu topul Forbes din SUA, relateaza BBC.

Mai multi ministri candideaza la parlamentare din partea USR. Anuntul facut de Clotilde Armand

Cel putin trei ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Salvati Romania USD), a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa,.

Mai multi bani la buget: Romanii s-au grabit in 2016 sa-si plateasca taxele (VIDEO)

Romanii s-au grabit anul acesta sa-si plateasca taxele la stat. Potrivit Fiscului in primele 9 luni ale anului la bugetul de stat au ajuns peste 48 de miliarde de lei, arata B1 TV. Datele arata ca.

FOTO. Executie medievala in Siria zilelor noastre. Jihadistii au torturat, cu salbaticie, mai multi barbati chiar in fata copiilor

Imagini cutremuratoare cu torturile la care sunt supusi prizonierii gruparii Stat Islamic ISIS) au fost facute publice chiar de catre jihadisti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )