Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mai multi ministri candideaza la parlamentare din partea USR. Anuntul facut de Clotilde Armand

Antena3 Antena3,
Mai multi ministri candideaza la parlamentare din partea USR. Anuntul facut de Clotilde Armand

Cel putin trei ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Salvati Romania USD), a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa,. continuă pe Antena3

Clotilde Armand dezvaluie ca mai multi ministri si secretari de stat vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Clotilde Armand, consilier local al partidului Uniunea Salvati Romania USR) la sectorul 1 Bucuresti, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca mai multi ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR.

Mai multi ministri tehnocrati se pregatesc sa demisioneze, pentru a intra in politica. Anuntul lui Dacian Ciolos

Guvernul tehnocrat ar putea ramane ramane fara ministri. Dacian Ciolos spune ca mai multi membri din cabinetul sau au avut deja discutii cu partidele pentru eventuale candidaturi la parlamentare. Po.

China are mai multi miliardari in dolari decat Statele Unite

China are mai multi miliardari decat Statele Unite, iar diferenta a crescut fata de anul trecut, potrivit unui top anual publicat de compania de publishing Hurun din Shanghai, comparat deseori cu topul Forbes din SUA, relateaza BBC.

Denise Rifai refuza invitatia de a candida din partea PNL la alegerile parlamentare

Denise Rifai a anuntat pe Facebook ca a decis sa nu dea curs invitatiei Alinei Gorghiu de a candida la alegerile parlamentare pe listele PNL.

Comoara din nordul Romaniei. O comuna din judetul Botosani sta pe unul dintre cele mai pure zacaminte de gips din Europa, care n-a fost exploatat niciodata

In comuna Paltinis din judetul Botosani se afla cel mai pur zacamant de gips din Europa, potrivit autoritatilor locale. Zacamantul ar putea fi exploatat continuu timp de peste 100 de ani. Cu toate acestea, importantele resurse naturale nu trezesc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )