Libnet.ro
UNICEF

23:15

Germania isi retrage atasatul militar de la Minsk pe fondul situatiei politice din Belarus

Hotnews Hotnews,
Germania isi retrage atasatul militar de la Minsk pe fondul situatiei politice din Belarus

Berlinul a decis sa inchida biroul atasatului militar din cadrul ambasadei sale la Minsk pe fondul situatiei politice actuale din Belarus, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului german al Apararii pentru AFP. continuă pe Hotnews

Germania isi retrage atasatul militar de la Minsk pe fondul situatiei politice din Belarus

Berlinul a decis sa inchida biroul atasatului militar din cadrul ambasadei sale la Minsk pe fondul situatiei politice actuale din Belarus, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului german al Apararii pentru AFP, potrivit surselor de presa.

Berlinul a decis sa isi retraga atasatul militar de la Minsk.

Berlinul a decis sa inchida Biroul atasatului militar din cadrul ambasadei sale la Minsk, din cauza situatiei politice actuale din Belarus, a anuntat duminica un purtator de cuvant al Ministerului german al Apararii, potrivit Mediafax. Situatia politica actuala din Belarus nu permite continuarea activitatii atasatului militar german la Minsk. Ca atare, ministrul Apararii a decis, in stransa cooperare cu Ministerul de Extern, sa retraga de la Minsk atasatul militar si pe colaboratorii .

ONU isi retrage o parte din personalul aflat in Siria din motive de securitate

Organizatia Natiunilor Unite a anuntat luni ca isi suspenda operatiunile in Siria din cauza deteriorarii conditiilor de securitate din tara, in timp ce Statele Unite si-au exprimat 'ingrijorarea' in privinta unei eventuale folosiri a armelor chimice de catre puterea de la Damasc, care a exclus din nou aceasta posibilitate, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )