Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania, o retrospectiva a celor mai importante evenimente din 2015/ Partea a II-a (iulie-decembrie)

Hotnews Hotnews,
 Germania, o retrospectiva a celor mai importante evenimente din 2015/ Partea a II-a (iulie-decembrie)

Condamnari pentru crime de razboi dupa 70 de ani, apararea libertatii presei cu pretul unui procuror general tras pe linie moarta. Scandalul unui Campionat Mondial de fotbal cumparat, mega-scandalul Volkswagen. Decizia de a interveni militar in Siria, lupta politica si administrativa pentru a primi un milion de refugiati. Decese ale unor politicieni de vaza. Fiscul la vanatoare de evazionisti. 2015 a fost un an tumultuos in politica si economia germana. A doua parte a retrospectivei de luni, v-o prezint dupa cum urmeaza. continuă pe Hotnews

Germania, o retrospectiva a celor mai importante evenimente din 2015 / Partea I (ianuarie - iunie): Cuvantul anului, Refugiatii

Cuvantul anului in Germania a fost Refugiati. El a fost cel mai intens folosit si a provocat cea mai ampla dezbatere, in 2015, in contextul migratiei provocate de razboaiele din Orientul Mijlociu. Insa in afara de milionul de refugiati carora Mamma Merkel le-a deschis bratele, Germania s-a confruntat cu multe alte probleme, nationale si internationale, care au afectat nu doar segmente largi de populatie, ci si structuri institutionale, declansand mecanisme si legi noi. La finele anului 2015, la 70 de ani de la incheierea celui de-al doilea Razboi, economia Germaniei duduie si locomotiva Europei trage euro dupa ea.

Cele mai importante evenimente din 2015: Lumea, dominata de conflicte si crize - INFOGRAFIE

Anul 2015 a fost marcat de mai multe evenimente importante in intreaga lume, incepand cu atentatul pus la cale la redactia revistei pariziene Charlie Hebdo, criza migrantilor din Europa, eforturile de pace pentru Estul Ucrainei, lupta impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic, sau multiplele atentate de la Paris din luna noiembrie. Va prezentam celor mai importante evenimente care au dominat anul 2015 pe plan mondial.

FOTO. Topul celor mai frumoase fotografii din 2015, realizat de National Geographic

National Geografic a publicat topul Fotografia zilei 2015, pentru care au fost alese fotografii din lume, unele clasice, altele mai curioase, dar care spun intotdeauna o poveste.

Kanye West, cel mai elegant barbat din 2015

Inca o veste buna pentru Kanye West. Rapperul, transformat si in designer, a fost votat cel mai elegant barbat din 2015 de catre cititorii revistei GQ.

Cele mai atragatoare jocuri din 2015 sunt la reducere pe Xbox Live

Daca ati asteptat pana la aceasta ora sa puneti mana pe unele dintre cele mai populare jocuri din 2015, reducerile din Xbox Live s-ar putea sa reprezinte cea mai buna solutie. in cazul in care va aflati in posesia unei console Xbox si mai aveti cateva zile libere in urmatoarea perioada pe care le puteti [].

Cele mai tari piese din 2015 VIDEO

Cine a dominat topurile anul acesta? Cine a avut piese care au devenit viral pe internet si care au fost ascultate de zeci, chiar sute de mii de ori? Iata care sunt cele mai tari piese din 2015.

Simona Halep, despre cea mai frumoasa amintire din 2015

Simona Halep se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru noul sezon competitional, primul turneu la care va lua startul urmand sa fie cel de la Brisbane. Cea mai frumoasa amintire din acest an este turneul de la Indian Wells, acolo unde am triumfat prin incredere si lupta, a precizat numarul doi WTA.

Cel mai tare anunt din 2015. Simona Halep spune cand va deveni mama

Simona Halep incheie cel mai bun an din cariera, in care a terminat pe locul doi in clasamentul WTA, insa se gandeste deja la momentul retragerii din activitate. Sportiva noastra a dezvaluit data la care vrea sa se.

De ce renunta Ioana Petrescu la una dintre cele mai importante functii din economia mondiala

Ioana Petrescu, nominalizata in aceasta toamna sa preia pozitia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) detinuta de Mihai Tanasescu, aflat in concediu din octombrie 2014, nu mai ia in calcul .

Cine conduce topul celor mai piratate seriale in 2015

Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, produs si difuzat de televiziunea HBO, se afla, pentru al patrulea an consecutiv, in topul celor mai piratate seriale TV, realizat de TorrentFreak.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )