Libnet.ro
UNICEF

22:15

Germania, trimisa in judecata de Comisia Europeana

Antena3 Antena3,
Germania, trimisa in judecata de Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) a decis joi sa trimita Germania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) din cauza planului autoritatilor de la Berlin de a introduce o taxa de drum care se va aplica. continuă pe Antena3

Germania, trimisa in judecata de Comisia Europeana

Comisia Europeana a decis joi sa trimita Germania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene din cauza planului autoritatilor de la Berlin de a introduce o taxa de drum care ar urma sa se aplice efectiv doar soferilor straini, informeaza Reuters.

Comisia Europeana a decis sa trimita Germania in fata Curtii de Justitie a UE din cauza introducerii unei taxe de drum care ar trebui sa se aplice doar in cazul soferilor straini

Autoritatile germane vor trebui sa dea explicatii in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE), a decis joi Comisia Europeana, ca urmare a intentiei Berlinului de a introduce o taxa de drum care.

Germania, trimisa in judecata de Comisia Europena

Comisia Europeana CE) a decis joi sa trimita Germania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) din cauza planului autoritatilor de la Berlin de a introduce o taxa de drum care se va aplica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )