Libnet.ro
UNICEF

12:30

Germania: Zeci de raniti in urma unui INCENDIU URIAS la un centru de azilanti. Mana extremei dreapta?

B1 B1,
Germania: Zeci de raniti in urma unui INCENDIU URIAS la un centru de azilanti. Mana extremei dreapta?

Cel putin 37 de persoane, inclusiv multi copii, au fost ranite in urma unui incendiu puternic produs in cursul noptii de sambata spre duminica intr-un centru pentru imigranti. continuă pe B1

SOCANT! Un barbat din Botosani a murit in urma unui incendiu care i-a mistuit locuinta

Un barbat de 58 ani din localitatea Victoria, comuna Hlipiceni, si-a pierdut viata, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un incendiu care i-a cuprins locuinta, a anuntat purtatorul de.

Accident infiorator in sediul Politiei: O tanara politista e in coma dupa ce a cazut pe scari in urma unui accident

O campanie de solidarizare a fost demarata in Iasi, de politisti, dupa ce ofiterul Mihaela Abazaa ajuns in stare foarte grava la spital in urma unui accident ce a avut loc chiar in sediul Politiei.

Valea Oltului, partial blocata vineri seara in urma unui accident rutier

Drumul national 7 - Valea Oltului este blocat, vineri seara, pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule, intre care un TIR. In urma accidentului nimeni nu a fost ranit, iar circulatia rutiera se desfasoara alternativ pe celalalt sens de mers, potrivit Agerpres.

Accident infiorator in sediul Politiei: O tanara politista e in coma dupa ce a cazut pe scari in urma unui accident misterios

O campanie de solidarizare a fost dmarata in Iasi, de catre polisisti, dupa ce o colega de-a lor a ajuns in stare foarte grava la spital urmare a unui accident banal. Ofiterul Mihaela Abaza se zbate intre viata si moarte urmare a unui accident ce a avut loc chiar in sediul Politiei.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )