Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germanii, convinsi ca zona euro nu a depasit criza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germanii, convinsi ca zona euro nu a depasit criza

Cea mai mare parte a germanilor -96%- apreciaza ca criza din zona euro nu a fost depasita, arata un sondaj al Institutului Forsa realizat pentru revista Stern, citat de AFP, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Pesimism sau realism? Germanii sunt convinsi ca zona euro nu a depasit criza

Cea mai mare parte a germanilor 96 la suta) apreciaza ca criza din zona euro nu a fost depasita, arata un sondaj al Institutului Forsa realizat pentru revista Stern, citat de AFP. Numai 3 % considera ca probl.

Cafeaua din balega de elefanti, cea mai scumpa din lume: Se vinde cu 845 euro kilogramul

Un sortiment de cafea denumit Black Ivory nr. fildes negru) a devenit cea mai scumpa cafea din lume dupa ce a ajuns sa se vanda cu 845 de euro kilogramul. Acest sortiment de cafea a depasit deja celebra.

FMI: Agravarea crizei din zona euro ar putea reduce PIB cu 5% in Romania; leul ar scadea cu 15-20%

Oficialii FMI avertizeaza ca intensificarea puternica a crizei din zona euro, cu probabilitate medie de materializare, ar avea un impact major asupra Romaniei, fiind posibila o scadere economica de 5% si o.

FMI: Agravarea crizei din zona euro ar putea reduce PIB cu 5% in Romania

Leul ar scadea cu 15-20% Intensificarea puternica a crizei din zona euro, cu probabilitate medie de materializare, ar avea un impact major asupra Romaniei, fiind posibila o scadere economica de 5% si o depreciere a leului cu 15-20%, avertizeaza expertii FMI.

Antonescu: Continui sa cred ca monarhia constitutionala e cea mai convenabila forma de guvernamant

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, scrie Mediafax. intrebat despre faptul ca fostul.

Crin Antonescu: O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat, miercuri, ca O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza declaratia lui Calin Popescu Tariceanu, care a sustinut ca ar opta pentru reintroducerea monarhiei ca regim constitutional, in contextul revizuirii Constitutiei in 2013, iar cea de-a doua optiune pe care o sprijina este republica parlamentara.

Antonescu: Continui sa cred ca MONARHIA CONSTITUTIIONALA e cea mai convenabila forma de ...

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, el fiind intrebat despre faptul ca fostul premier Tariceanu ar sustine revenirea la monarhie si raspunzand: Ma bucur ca numarul nostru creste, potrivit Mediafax. El a facut aceasta declaratie raspunzand unor intrebari ale presei la Palatul Elisabeta, unde a participat la ceremonia in care ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, i-a conferit .

Romania, in topul tarilor din UE cu cea mai scazuta datorie publica raportata la PIB

Romania s-a aflat printre tarile cu cea mai scazuta datorie publica raportata la produsul intern brut din Uniunea Europeana in al doilea trimiestru din 2012, intr-o perioada in care comunitatea europeana.

Fotografii iN PREMIERA cu cea mai pazita aeronava din lume. Cum arata Air Force One in interior

Cei de la National Geographic au reusit in premiera sa faca un reportaj din cea mai securizata aeronava din lume: Air Force One. Avionul prezidential este mandria flotei aeriene, insa in reportajul realizat.

E-Boda a lansat cea mai scumpa tableta de pana acum: Este dual-core, are ecran de 9,7 inch si costa circa 1.100 lei

Compania romaneasca E-Boda a lansat primele sale tablete cu procesor dual-core, una fiind cel mai scump model al gamei, la pretul de 1. 099 lei. E-Boda are acum sapte tablete in gama, cea mai ieftina fiind 450 lei, iar pana la final de an vrea sa mai lanseze doua modele. E-Boda este in concurenta cu Allview si Evolio, companii locale care au aproape jumatate dintr-o piata a tabletelor estimata la circa 150. 000 de unitati in 2012.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )