Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gerul din Romania trimite in somaj oameni de la mii de kilometri departare

Antena3 Antena3,
Gerul din Romania trimite in somaj oameni de la mii de kilometri departare

O parte din angajatii uzinei Renault din Algeria, care utilizeaza piese auto fabricate la Mioveni, sunt in somaj tehnic de cateva zile, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile din Romania, care au. continuă pe Antena3

Gerul din Romania continua sa faca victime. Patru oameni au murit in ultimele 24 de ore

Gerul din Romania face tot mai multe victime. Patru oameni au fost gasiti morti din cauza hipotermiei, numai in ultimele 24 de ore. Doua persoane au murit in Prahova, iar un alt batran a fost gasit f.

Frigul din Romania i-a trimis in somaj tehnic pe angajatii de la uzina Renault din Algeria

Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic de cateva zile, din cauza lipsei pieselor si a altor elemente importate de la uzina Renault din Romania, unde temperaturile deosebit de scazute au dus la oprirea liniei de productie a pieselor destinate uzinei din Algeria pentru productia modelului Renault Symbol, informeaza surse citate de cotidianul Liberte Algerie.

TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o.

Honda recheama in service peste 3.000 de masini din Romania, din cauza airbag-urilor Takata

Honda recheama in service 3. 054 automobile din Romania, produse in perioada 2003-2012, din cauza airbag-urilor fabricate de furnizorul Takata. Sunt vizate automobilele CR-V, Accord, Accord Tourer, Jazz, Civic si Insight.

Frigul din Romania ingheata productia Renault din Algeria

Echipele de montaj sunt in somaj tehnic de cateva zile in contextul in care livrarile de elemente componente au intarzieri din cauza viscolului care a afectat partea de sud a Romaniei, afirma surse citate de site-ul cotidianului Liberte Algerie.

Aproape jumatate din forta de munca din Romania este concentrata in 10 sectoare de activitate

Zece sectoare de activitate concentreaza 48% din forta de munca din Romania si peste 50% din cifra de afaceri realizata de intreaga piata, se arata intr-un studiu ICAP Romania, potrivit Agerpres.

The Finest Hours: Furtuna extrema ajunge in cinematografele din Romania

The Finest Hours: Furtuna extrema este un thriller de actiune eroic, bazat pe o poveste adevarata. Filmul este distribuit de Forum Film Romania si va fi distribuit in format 3D, IMAX 3D si 4DX. Cea mai grozava actiune de salvare intreprinsa de o ambarcatiune mica, din istoria Pazei de Coasta din SUA, este prezentata intr-un film [].

In timp ce cotatia petrolului scade vertiginos, pretul fara taxe al carburantilor din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este in continua scadere, ajungand sa chiar la minimul ultimilor 12 ani. De cateva zile sta sub 28 dolari barilul. Cum era de asteptat, oriunde in lume, preturile la carburanti s-au redus, fiind puternic influentate de cotatiile barilului de titei. Si in Romania au tot scazut, insa doar atat cat sa ajunga sa fie printre cele mai mari din Uniunea Europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )