Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un gestionar din Mehedinti, care nu se teme de controalele ANAF: A eliberat ultimul bon fiscal in urma cu patru ani

B1 B1,
Un gestionar din Mehedinti, care nu se teme de controalele ANAF: A eliberat ultimul bon fiscal in urma cu patru ani

Un gestionar de la un magazin satesc din localitatea mehedinteana Greci nu s-a speriat deloc de controalele celor de la ANAF. La o verificare de rutina a politiei, s-a constatat ca acesta eliberase ultimul bon in. continuă pe B1

Decizie semnificativa! Prima tara din lume care va renunta la radiourile FM

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la posturile de radio FM incepand din anul 2017, in cadrul unui proces care vizeaza finalizarea tranzitiei catre radioul digital.

Radiourile FM au zilele numarate. Prima tara DIN LUME care anunta ca renunta la unde, din 2017

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la posturile de radio FM incepand din anul 2017, in cadrul unui proces care vizeaza finalizarea tranzitiei catre radioul digital, informeaza.

Norvegia, prima tara din lume care va renunta la radiourile FM

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la posturile de radio FM incepand din anul 2017, in cadrul unui proces care vizeaza finalizarea tranzitiei catre radioul digital, informeaza gizmodo. com.

O tanara din SUA care locuieste in Romania ne da 7 motive ca oricine sa se mute la noi: Oamenii sunt fantastici si poti face calatorii de poveste

O americanca care locuieste in Romania din 2010 a scrie pe un unul din cele mai marei portaluri de turism din lume de ce un strain ar trebui sa se mute in Romania. Sorcha Sills traieste in Romania de cinci.

FOTO EXCLUSIV Accident in Militari. Intersectia din Bucuresti care induce in eroare soferii

Un accident de masina a avut loc, sambata, in jurul orei 13. 00, in cartierul Militari, in zona Orsova, din cauza unei anomalii rutiere.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )