Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gestul socant facut de un om de afaceri din Satu Mare

Antena3 Antena3,
Gestul socant facut de un om de afaceri din Satu Mare

Un om de afaceri din Satu Mare este cercetat sub control judiciar, dupa ce a luat pe capota masinii un politist care il oprise pentru controlul documentelor si constatase ca are permisul suspendat, dupa incident. continuă pe Antena3

Unpolitist din Satu Mare a fost luat pe capota de un om de afaceri cu permisul suspendat

Doipolitisti au oprit ieri in trafic un barbat care hotarat sa scape de controlul politistilor a demarat in tromba autoturismul, deplasandu-se cu unul dintre politisti pe capota. Satmareanul este cercetat acum pentru ultraj, insa a wscapat de arest.

Satu Mare: Un politist a fost luat pe capota de un afacerist roman care avea permisul suspendat

Un politist din Satu Mare aflat in misiune a fost luat pe capota de un afacerist oprit pentru un control rutina. Pentru ca se stia cu musca pe caciula, Vasile Seichei, patronul unei carmangerii, a demarat in.

Un om de afaceri din Constanta, RETINUT pentru trafic de influenta. Pe cat se vindea

Un om de afaceri din Constanta, Costin Gabriel Socarici, a fost retinut, miercuri, de procurorii anticoruptie, intrucat este acuzat de trafic de influenta si spalare a banilor, conform DNA.

Recunoasterea faciala din Windows 10 este surprinzator de eficienta

Printre posibilitatile de autentificare incluse in Windows 10 se numara si recunoasterea faciala, iar eficienta acestei functii este surprinzatoare. in cazul in care v-ati plictisit sa introduceti parole stufoase in fereastra de login de la Windows 10, puteti realiza acelasi proces folosind fata voastra. Prin intermediul webcam-ului trasaturile fetei va sunt scanate si comparate cu [] Recunoasterea faciala din Windows 10 este surprinzator de eficienta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gestul surpriza facut de batausul care a palmuit o femeie pe o plaja din Mamaia

Emmanoil Daniel Chatzakis, de 19 ani, din Bucuresti, care a fost amendat cu 200 de lei intrucat a palmuit o femeie pe plaja Alandala din Mamaia, sustine ca ii pare rau pentru cele intamplate, dar, totodata, el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )