Libnet.ro
UNICEF

14:30

Unpolitist din Satu Mare a fost luat pe capota de un om de afaceri cu permisul suspendat

Adevărul Adevărul,
Unpolitist din Satu Mare a fost luat pe capota de un om de afaceri cu permisul suspendat

Doipolitisti au oprit ieri in trafic un barbat care hotarat sa scape de controlul politistilor a demarat in tromba autoturismul, deplasandu-se cu unul dintre politisti pe capota. Satmareanul este cercetat acum pentru ultraj, insa a wscapat de arest. continuă pe Adevărul

Gestul socant facut de un om de afaceri din Satu Mare

Un om de afaceri din Satu Mare este cercetat sub control judiciar, dupa ce a luat pe capota masinii un politist care il oprise pentru controlul documentelor si constatase ca are permisul suspendat, dupa incident.

Satu Mare: Un politist a fost luat pe capota de un afacerist roman care avea permisul suspendat

Un politist din Satu Mare aflat in misiune a fost luat pe capota de un afacerist oprit pentru un control rutina. Pentru ca se stia cu musca pe caciula, Vasile Seichei, patronul unei carmangerii, a demarat in.

Un barbat din Arad a fost retinut dupa ce ar fi obligat doua tinere sa se prostitueze

Un barbat de 34 de ani din Arad a fost retinut pentru trafic de persoane, dupa ce ar fi recrutat doua tinere pe care le-ar fi transportat in Austria si Franta, unde le-ar fi obligat sa se prostitueze pe strada.

Un barbat din Arad a fost retinut pentru trafic de persoane, dupa ce ar fi obligat doua tinere sa se prostitueze in Austria si Franta

Un barbat de 34 de ani din Arad a fost retinut pentru trafic de persoane. Acesta ar fi recrutat doua tinere pe care le-ar fi transportat in Austria si Franta, unde le-ar fi obligat sa se prostitueze pe strada sau.

Sentinta pentru violatorii din Vaslui a fost contestata de procurori

Sentinta Judecatoriei Vaslui prin care cei sapte tineri din Valeni au fost condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani a fost contestata de procurori, care au considerat ca pedepsele primite de agresori,.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

Barbatul care a accidentat cu masina un politist pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv

Barbatul care a accidentat un politist ce ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv, duminica, de Judecatoria Constanta, informeaza Mediafax. Judecatorii constanteni au admis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )