Libnet.ro
UNICEF

00:07

GFR are certificarea de documentatie valida depusa la Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Adevărul Adevărul,
GFR are certificarea de documentatie valida depusa la Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a obtinut ieri o certificare prin care se atesta ca documentatia depusa in cadrul procesului de privatizare a CFR Marfa este valida, au afirmat, pentru Adevarul, surse din cadrul negocierilor dintre parti. La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Consiliului Concurentei anuntase ca documentatia GFR era incompleta. continuă pe Adevărul

Documentatia depusa de GFR la Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa este incompleta

Consiliul Concurentei, care poate bloca tranzactia, considera insuficiente informatiile primite de la investitorul privat, dar se va prezenta cu ce are la Comisia Europeana.

Consiliul Concurentei: Gruia Stoica a depus documentatia incompleta, ii vom cere saptamana viitoare sa completeze datele

Notificarea depusa marti de Grup Feroviar Roman GFR) la Consiliul Concurentei cu privire la preluarea CFR Marfa este incompleta, de la contractul de vanzare - cumparare lipsind anexele, a declarat sambata Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Astfel, Chiritoiu a precizat ca saptamana viitoare Consiliul va trimite o solicitare catre GFR pentru completarea datelor.

Consiliul Concurentei a lasat baietii destepti in off-side : institutia va notifica la Bruxelles ca doar contractele cu Alro si ArcelorMittal nu reprezinta ajutor de stat

Consiliul Concurentei va transmite la Bruxelles ca intelegerile parafate de Hidroelectrica cu grupurile industriale Alro si ArcelorMittal nu sunt ajutor de stat, in timp ce pentru contractele cu traderii de energie statul s-a abtinut sa transmita vreun punct de vedere formal, a afirmat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Consiliul Concurentei a castigat in fata Rompetrol. Amenda de 160 milioane lei nu a fost anulata

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea Rompetrol Downstream, din grupul KazMunaiGaz, de anulare a unei amenzi de 160 milioane de lei 37,8 milioane de euro) aplicata in 2011 de Consiliul Concurentei CC).

Notificarea GFR privind privatizarea CFR Marfa este valabila

Consiliul Concurentei GFR) a transmis companiei Grup Feroviar Roman GFR) o nota prin care confirma intrunirea conditiilor pentru ca notificarea operatiunii de concentrare economica prin care aceasta societate a dobandit controlul unic direct asupra CFR Marfa sa fie considerata valabil depusa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )