Libnet.ro
UNICEF

01:05

Notificarea GFR privind privatizarea CFR Marfa este valabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Notificarea GFR privind privatizarea CFR Marfa este valabila

Consiliul Concurentei GFR) a transmis companiei Grup Feroviar Roman GFR) o nota prin care confirma intrunirea conditiilor pentru ca notificarea operatiunii de concentrare economica prin care aceasta societate a dobandit controlul unic direct asupra CFR Marfa sa fie considerata valabil depusa. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu anunta ESECUL GFR in privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca, din cate stie, investitorul GFR, compania care a castigat licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, nu va avea banii pentru.

Chiritoiu: Documentatia depusa de GFR la CC pentru preluarea CFR Marfa este incompleta

Solicitarea depusa marti de Grup Feroviar Roman GFR) la Consiliul Concurentei pentru aprobarea preluarii CFR Marfa este incompleta, a declarat ieri, la Sinaia, presedintele Consiliului Concurentei CC), Bogdan Chiritoiu. Solicitarea nu este completa si le vom trimite saptamana viitoare o cerere sa completeze datele. Noi vom da un raspuns cat mai curand posibil. Termenul in care trebuie sa dam un raspuns este de cinci luni de la primirea documentatiei complete, a precizat Chiritoiu, potrivit Agerpres.

Chiritoiu: Solicitarea depusa de GFR la CC pentru aprobarea preluarii CFR Marfa este incompleta

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat, astazi, ca solicitarea depusa marti de Grup Feroviar Roman GFR) la Consiliul Concurentei CC) pentru aprobarea preluarii CFR Marfa este incompleta.

Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica dimineata, la PRO TV, ca din informatiile pe care le detine, Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Roman GFR) - compania care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa - nu va avea banii necesari pentru cumpararea companiei de stat.

VIDEO Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica dimineata, la PRO TV, ca din informatiile pe care le detine, Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Roman GFR) - compania care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa - nu va avea banii necesari pentru cumpararea companiei de stat.

GFR are certificarea de documentatie valida depusa la Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a obtinut ieri o certificare prin care se atesta ca documentatia depusa in cadrul procesului de privatizare a CFR Marfa este valida, au afirmat, pentru Adevarul, surse din cadrul negocierilor dintre parti. La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Consiliului Concurentei anuntase ca documentatia GFR era incompleta.

Concurenta vrea observatii de la terti privind CFR Marfa

Consiliul Concurentei este interesat de observatiile si punctele de vedere ale tertilor, inclusiv concurenti si clienti ai partilor implicate, in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre GFR, si aminteste ca termenul legal maxim in care va emite o decizie privind tranzactia este de 5 luni.

Basescu: GFR nu va avea banii pentru a prelua CFR Marfa.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, din cate stie, investitorul GFR, compania care a castigat licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, nu va avea banii pentru cumpararea CFR Marfa. Pe 4 octombrie, GFR, cel care a fost declarat castigator al licitatiei, trebuie sa aiba un depozit de 20,2 milioane euro ca garantie, dupa care, in 30 de zile trebuie sa vina cu diferenta de 180 milioane, a spus presedintele Basescu, la ProTV. Intrebat daca, din semnalele pe care le are, GFR va avea .

Basescu: GFR nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la ProTV, ca, din cate stie, investitorul GFR, compania care a castigat licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, nu va avea banii pentru cumpararea CFR Marfa.

Documentatia depusa de GFR la Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa este incompleta

Consiliul Concurentei, care poate bloca tranzactia, considera insuficiente informatiile primite de la investitorul privat, dar se va prezenta cu ce are la Comisia Europeana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )