Libnet.ro
UNICEF

11:00

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa. continuă pe Wall-Street Ro

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus marti, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa. Notificarea cuprinde, printre altele, documente legate de companiile implicate in tranzactie si piata de profil.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa.

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus marti, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa, transmite Mediafax. Notificarea cuprinde, printre altele, documente legate de companiile implicate in tranzactie si piata de profil. In luna iunie, GFR a fost declarat castigator in procesul de privatizare a CFR Marfa, oferind un pret de 202 milioane euro pentru 51% din actiuni. Contractul a fost semnat la inceputul lunii septembrie, .

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus astazi, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa, potrivit surselor de presa.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )