Libnet.ro
UNICEF

11:00

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa.

România Liberă România Liberă,
GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa.

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus marti, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa, transmite Mediafax. Notificarea cuprinde, printre altele, documente legate de companiile implicate in tranzactie si piata de profil. In luna iunie, GFR a fost declarat castigator in procesul de privatizare a CFR Marfa, oferind un pret de 202 milioane euro pentru 51% din actiuni. Contractul a fost semnat la inceputul lunii septembrie, . continuă pe România Liberă

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus marti, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa. Notificarea cuprinde, printre altele, documente legate de companiile implicate in tranzactie si piata de profil.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus astazi, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa, potrivit surselor de presa.

Gruia Stoica nu a notificat nici pana acum Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, nu a notificat nici pana astazi Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Timpul trece si se apropie termenul limita prevazut pentru finalizarea tranzactiei, iar Gruia Stoica nu pare sa se grabeasca sa obtina aviz din partea Consiliului Concurentei. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni.

Gruia Stoica a reusit sa notifice Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a reusit sa notifice Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Notificarea a fost facuta marti, 24 septembrie, dupa aproape 6 saptamani de la publicarea in Monitorul Oficial a actului normativ privind privatizarea CFR Marfa. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni.

Consiliul Concurentei inca nu a fost notificat cu privire la preluarea CFR Marfa

Cu doar trei saptamani inainte ca termenul de finalizare a preluarii CFR Marfa sa expire, Grupul Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, nu a notificat inca tranzactia la Consiliul.

Ministrul Transporturilor: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat marti ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari, relateaza Mediafax.

Manescu: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari.

Manescu: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari.

Fenechiu: CFR Marfa ar putea sa nu se mai privatizeze, acum ca face si profit

Compania de transport feroviar de marfa detinuta de statul roman, al carei proces de privatizare se afla pe ultima suta de metri, ar putea sa ramana in ograda statului, sustine fostul ministru al.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )