Libnet.ro
UNICEF

11:00

Manescu: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Manescu: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari. continuă pe Wall-Street Ro

Manescu: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari.

Ministrul Transporturilor: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat marti ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari, relateaza Mediafax.

Elena Udrea: Privatizarea CFR si gazoductul Iasi-Ungheni, spectacole marca Victor Ponta.

Deputatul PDL, Elena Udrea, a sustinut, marti seara, ca privatizarea CFR Marfa si construirea gazoductului Iasi-Ungheni au fost spectacole marca Victor Ponta, menite sa impresioneze institutiile internationale. Era nevoie de un spectacol in fata FMI, sa vada ca ne apucam de privatizarea CFR Marfa. ) Ponta a facut un spectacol si la gazoductul Iasi-Ungheni, ca sa impresioneze Comisia Europeana, a declarat deputatul PDL in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV. Elena Udrea a adaugat ca .

Gruia Stoica a reusit sa notifice Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a reusit sa notifice Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Notificarea a fost facuta marti, 24 septembrie, dupa aproape 6 saptamani de la publicarea in Monitorul Oficial a actului normativ privind privatizarea CFR Marfa. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni.

Gruia Stoica nu a notificat nici pana acum Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, nu a notificat nici pana astazi Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Timpul trece si se apropie termenul limita prevazut pentru finalizarea tranzactiei, iar Gruia Stoica nu pare sa se grabeasca sa obtina aviz din partea Consiliului Concurentei. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni.

Gruia Stoica ar putea depune banii in contul escrow pe ultima suta de metri

Gruia Stoica, detinatorul Grup Feroviar Roman GFR), care a castigat licitatia de privatizare a CFR Marfa, ar putea depune in contul escrow cele 20 de milioane de euro 10% din pretul asumat pentru cumpararea a 51% din actiunile operatorului feroviar de marfa) in ultima zi a termenului impus, respectiv 4 octombrie, dupa cum ne-au spus sursele noastre.

Grampet neaga ca ar face presiuni asupra bancilor

Grupul de companii Grampet-GFR respinge orice afirmatii potrivit carora ar face presiuni de orice fel asupra bancilor sau institutiilor financiare privind finantarea pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al CFR Marfa, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Grampet neaga ca ar face presiuni asupra bancilor

Grupul de companii Grampet-GFR respinge orice afirmatii potrivit carora ar face presiuni de orice fel asupra bancilor sau institutiilor financiare privind finantarea pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al CFR Marfa, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa.

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus marti, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa, transmite Mediafax. Notificarea cuprinde, printre altele, documente legate de companiile implicate in tranzactie si piata de profil. In luna iunie, GFR a fost declarat castigator in procesul de privatizare a CFR Marfa, oferind un pret de 202 milioane euro pentru 51% din actiuni. Contractul a fost semnat la inceputul lunii septembrie, .

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )