Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gruia Stoica a reusit sa notifice Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Hotnews Hotnews,
 Gruia Stoica a reusit sa notifice Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a reusit sa notifice Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Notificarea a fost facuta marti, 24 septembrie, dupa aproape 6 saptamani de la publicarea in Monitorul Oficial a actului normativ privind privatizarea CFR Marfa. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni. continuă pe Hotnews

Gruia Stoica nu a notificat nici pana acum Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, nu a notificat nici pana astazi Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Timpul trece si se apropie termenul limita prevazut pentru finalizarea tranzactiei, iar Gruia Stoica nu pare sa se grabeasca sa obtina aviz din partea Consiliului Concurentei. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus astazi, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa, potrivit surselor de presa.

Gruia Stoica este asteptat saptamana viitoare la Zagreb sa semneze contractul de privatizare a HZ Cargo, operatorul de transport feroviar de marfa din Croatia

Ministrul croat al Transporturilor, Sinisa Hajdas Doncic, si-a exprimat increderea ca investitia Grampet - Grup Feroviar Roman GFR) in transportatorul feroviar de marfa HZ Cargo va fi finalizata in doua saptamani, potrivit egentiei Hina, preluata de Agerpres. Mai exact, contractul de privatizare a fost trimis companiei din Romania, iar proprietarul sau, Gruia Stoica, este asteptat la Zagreb pentru semnare.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa.

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus marti, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa, transmite Mediafax. Notificarea cuprinde, printre altele, documente legate de companiile implicate in tranzactie si piata de profil. In luna iunie, GFR a fost declarat castigator in procesul de privatizare a CFR Marfa, oferind un pret de 202 milioane euro pentru 51% din actiuni. Contractul a fost semnat la inceputul lunii septembrie, .

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa.

GFR a notificat Consiliul Concurentei cu privire la achizitia CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus marti, la Consiliul Concurentei, notificarea privind achizitia a 51% din CFR Marfa. Notificarea cuprinde, printre altele, documente legate de companiile implicate in tranzactie si piata de profil.

Lupta contracronometru pentru CFR Marfa.Pentru a prelua operatorul, Gruia Stoica trebuie sa vireze saptamana viitoare 20 de milioane de euro

Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), lupta contracronometru in privatizarea CFR Marfa: omul de afaceri trebuie sa deschida, pana la 2 octombrie, un cont escrow, dupa care in termen de doua zile, cel tarziu pana la 4 octombrie, sa depuna in acest cont 10% din pretul de cumparare, respectiv 90,4 milioane de lei 20 de milioane de euro).

Gruia Stoica ar putea depune banii in contul escrow pe ultima suta de metri

Gruia Stoica, detinatorul Grup Feroviar Roman GFR), care a castigat licitatia de privatizare a CFR Marfa, ar putea depune in contul escrow cele 20 de milioane de euro 10% din pretul asumat pentru cumpararea a 51% din actiunile operatorului feroviar de marfa) in ultima zi a termenului impus, respectiv 4 octombrie, dupa cum ne-au spus sursele noastre.

Vodafone a obtinut acordul UE pentru preluarea Kabel Deutschland

Vodafone Group a obtinut acordul Comisiei Europene pentru preluarea operatorului german de telecomunicatii Kabel Deutschland, tranzactie de 7,7 miliarde euro, care ii va permite extinderea bazei de clienti pentru serviciile de Internet si televiziune, relateaza Bloomberg, citata de Mediafax.

Fairfax ar putea plati 4,7 miliarde de dolari pentru preluarea BlackBerry

Producatorul canadian de smartphones BlackBerry si-a dat acordul de principiu pentru a fi achizitionat de un consortiu condus de compania Fairfax Financial, in schimbul sumei de 4,7 miliarde de dolari, potrivit BBC,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )