Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gheorghe Deaconeasa, denuntatorul Elenei Udrea, condamnat la cinci ani cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Deaconeasa, denuntatorul Elenei Udrea, condamnat la cinci ani cu executare

Tribunalul Valcea a decis, luni, condamnarea lui Gheorghe Deaconeasa, unul dintre denuntatorii Elenei Udrea, si pe fostul primar al comunei Voineasa, Gheorghe Dobrin, la inchisoare cu executare, intr-un dosar in care sunt acuzati ca ar fi comis o serie de infractiuni pentru a dobandi, in mod fraudulos, terenuri forestiere detinute de stat. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Deaconeasa, denuntatorul Elenei Udrea, condamnat la cinci ani cu executare

Tribunalul Valcea a decis, luni, condamnarea lui Gheorghe Deaconeasa, unul dintre denuntatorii Elenei Udrea, si pe fostul primar al comunei Voineasa, Gheorghe Dobrin, la inchisoare cu executare, intr-un dosar in care sunt acuzati ca ar fi comis o serie de infractiuni pentru a dobandi, in mod fraudulos, terenuri forestiere detinute de stat.

Denuntatorul lui Udrea, Gheorghe Deaconeasa, CONDAMNAT la cinci ani de inchisoare

Denuntatorul Elenei Udrea, Gheorghe Deaconeasa, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Alaturi de el, au primit pedepse cu executare fostul primar al comunei Voineasa.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, despre amenintarea cu moartea la adresa clientei sale: Va face o sesizare (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea sustine ca va face o sesizare, dupa ce fostul ministru a fost amenintat cu moartea in Penitenciarului de Femei Targsor. Udrea a primit o scrisoare, in care un detinut, care se prezinta Petru.

Marius Stiblea, avocatul Elenei Udrea: S-ar putea ca starea ei de spirit sa fie afectata grav (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Stiblea, declarat ca a cerut, pentru fostul ministru, schimbarea arestului preventiv cu o forma mai usoara, control judiciar sau arest la domiciliu. S-ar putea ca starea ei de spirit.

Avocata Alinei Bica cere audierea Elenei Udrea in dosarul fostei sefe DIICOT

Avocata fostei sefe DIICOT, Alinei Bica, cere audierea Elenei Udrea in calitate de martor in dosarul ANRP, potrivit B1 TV.

Avocata Alinei Bica cere audierea Elenei Udrea, ca martor in dosarul ANRP (VIDEO)

Avocata Alinei Bica, fosta sefa DIICOT, cere audierea Elenei Udrea in postura de martor in dosarul ANRP, informeaza B1 TV. in acest dosar, Alina Bica este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu. De asemen.

Punctul de intalnire: Gentile Elenei Udrea, de la monden la penal

Radu Tudor a prezentat, duminica, la Punctul de intalnire, o serie de imagini cu o parte din gentile Elenei Udrea, afisate in public in perioada in care favorita lui Traian Basescu a fost in prim-planul.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, despre amenintarea cu moartea la adresa clientei sale: Va face o sesizare pentru protectie speciala (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea sustine ca va face o sesizare, dupa ce fostul ministru a fost amenintat cu moartea in Penitenciarului de Femei Targsor. La adresa va fi atasata si una dintre scrisorile primite de Elena.

Radu Banciu, despre mutarea Elenei Udrea la penitenciarul Targsor: Nu stiu daca este atat de izolata. Facebook-ul functioneaza si de la `beciul domnesc` si la Targsor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre mutarea Elenei Udrea din arestul central al Politiei Capitale la penitenciarul din Targsor. Sa vedem la Targsor cum s-a petrecu.

Programul care a infectat servere Linux timp de cinci ani fara a fi descoperit

Serverele cu sisteme de operare Linux si FreeBSD au fost expuse timp de cinci ani unui program care trimiteam spam permanent catre utilizatori. Mii de servere cu Linux si FreeBSD au fost expuse doar in ultimele luni unui program de tip malware. Acesta din urma, denumit de catre cei de la Eset Mumblehard, a afectat [] Programul care a infectat servere Linux timp de cinci ani fara a fi descoperit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )