Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gheorghe Mencinicopschi, in urma condamnarii in dosarul ICA: Este o sentinta nedreapta, sunt nevinovat

B1 B1,
Gheorghe Mencinicopschi, in urma condamnarii in dosarul ICA: Este o sentinta nedreapta, sunt nevinovat

Medicul Gheorghe Mencinicopschi, condamnat vineri la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA, a declarat, in urma sentintei, ca este nevinovat, relateaza Evenimentul Zilei. Sincer va spun ca am avut. continuă pe B1

Fostul ministru Sorin Pantis, in urma condamnarii la 7 ani cu executare in dosarul ICA: Este un asasinat economic si politic

Sorin Pantis, fost ministru al Cominucatiilor, condamnat vineri la sapte ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA, a declarat, dupa aflarea sentintei, ca toti cei condamnati au fost condamnati pe.

DNA: Specialistul din dosarul ICA este expert autorizat din anul 2001

Directia Nationala Anticoruptie DNA) sustine ca Aurelia Nicolae, expertul care a efectuat raportul de constatare tehnico - stiintifica in dosarul ICA, face parte, incepand cu anul 2001, din Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati, relateaza Agerpres.

Sorin Pantis, fost ministru al Comunicatiilor, condamnat la 7 ani cu executare in dosarul ICA: Este un asasinat economic si politic

Fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis, condamnat vineri la 7 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, a declarat, imediat dupa aflarea sentintei, la Antena 3, ca toti cei condamnati au fost condamnati pe nedrept, iar in opinia sa, este vorba despre un asasinat economic si politic.

Sorin Pantis, fost ministru al Comunicatiilor, condamnat la 7 ani cu executare in dosarul ICA: Asasinat economic si politic

Fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis, condamnat vineri la 7 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, a declarat, imediat dupa aflarea sentintei, la Antena 3, ca toti cei condamnati au fost condamnati pe nedrept, iar in opinia sa, este vorba despre un asasinat economic si politic.

Gheorghe Mencinicopschi considera nedreapta sentinta din dosarul ICA: Sunt nevinovat

Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA, a declarat, intr-o prima reactie la Antena 3, ca o sentinta nedreapta si ca se considera nevinovat, scrie Agerpres .

Gheorghe Mencinicopschi s-a predat la Politia Ilfov: Nu m-am asociat cu Voiculescu (VIDEO)

Gheorghe Mencinicopschi s-a predat, vineri seara, la Politia Ilfov, in urma condamnarii de 8 ani de inchisoare in dosarul privatizariiInstitutului de Cercetari Alimentare ICA). M-am pregatit. Poate mi se.

Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare: Nu am ce sa imi reprosez, sunt nevinovat. Privatizarea ICA a fost una dintre privatizarile cele mai de succes

Gheorghe Mencinicopschi, care a fost condamnat, vineri, la 8 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, a declarat, imediat dupa aflarea sentintei, la Antena 3, ca Eu am avut mare incredere in acest tanar complet de judecata dar acum sunt dezamagit. Sunt convins ca adevarul va iesi la suprafata mai devreme sau mai tarziu, dar cu siguranta va iesi. Este o sentinta nedreapta. Nu am ce sa imi reprosez. Va spun cu toata demnitatea, onestitatea, in continuare, sunt nevinovat. Mencinicopschi a mai sustinut ca Privatizarea ICA a fost una dintre privatizarile cele mai de succes, ICA nu numai ca exista, dar este un institut performant, de talie europeana.

LIVE TEXT Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare cu executare si confiscarea unui teren din Baneasa si cladirii unde e sediul Antena 3, plus confiscarea a 5,8 milioane de lei de la fiicele mogulului si a unei case din Kiseleff. Gheorghe Menc

Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Pedeapsa este executorie, Dan Voiculescu urmeaza sa fie incarcerat in cursul zilei. Pedeapsa lui Voiculescu este dubla fata cea primita la Tribunalul Bucuresti - instanta de fond. -------------------------Ora 14. 47: Instanta a dispus confiscarea a cate 2,9 milioane de lei de la Camelia si Corina Voiculescu, fiicele mogulului, reprezentand contravaloarea donatiilor in actiuni ale ICA facute de Dan Voiculescu. Totodata, lui Voiculescu i se confisca un teren si un imobil in Baneasa, unde functioneaza Antena 3. De asemenea, conturile lui Dan Voiculescu sint blocate pentru a se recupera prejudiciul. I-a fost confiscata si casa din Bulevardul KiseleffOra 14. 35: Gheorghe Sin, 4 ani de inchisoare cu suspendareOra 14. 34: Prima reactie a lui Mircea Badea: Nu se termina nimic aici. De abia incepe!Ora 14. 32: Fostul ministru Sorin Pantis, 7 ani de inchisoareOra 14. 29: Gheorghe Mencinicopschi, fostul sef al ICA, a primit 8 ani de inchisoare. Ora 14. 28: Sentinta lui Voiculescu e dubla fata de precedenta pedeapsa pe fond, pronuntata de Tribunalul Bucuresti!!!!!!!!!!! Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare. Judecatoarea Camelia Bogdan, presedintele completului de judecata, a citit sentintaOra 14. 21: A venit judecatoarea Camelia Bogdan in sala.

CONDAMNATII din dosarul ICA: ani grei de inchisoare pentru inculpati

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au dat, vineri, sentinta finala in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, iar ceilalti inculpati, printre care Gheorghe Mencinicopschi si Sorin Pantis, au.

Case si terenuri, confiscate si lui Mencinicopschi, Pantis si altor condamnati din dosarul ICA

Case, apartamente si terenuri detinute de Gheorghe Mencinicopschi, Sorin Pantis, Gheorghe Sin, Vica Ene, Jean-Catalin Sandu si Vlad-Nicolae Savulescu, condamnati din dosarul ICA, au fost confiscate de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )