Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gheorghe Nichita, primarul de Iasi, discuta online cu cititorii joi de la ora 10.00

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Nichita, primarul de Iasi, discuta online cu cititorii joi de la ora 10.00

In 2013, municipiul Iasi are un buget de circa 900 milioane de lei, cu 30% mai mare decat in 2012, fiind unul dintre putinele orase din tara care au reusit sa creasca. Circa o treime sunt fonduri europene nerambursabile. Cum a reusit acest oras sa absoarba banii europeni? Cum vrea primarul Nichita sa aduca bani la bugetul local? Ce se intampla cu Centrul Istoric al Iasului? Cum se rezolva problema cainilor comunitari? De ce au fost taiati teii de pe bd. Stefan cel Mare? Care sunt problemele viitoarei regionalizari? Primarul orasului, Gheorghe Nichita, discuta online cu cititorii HotNews. ro joi, de la ora 10. continuă pe Hotnews

Gheorghe Nichita, primarul de Iasi, discuta online cu cititorii joi, de la ora 10.00

In 2013, municipiul Iasi are un buget de circa 900 milioane de lei, cu 30% mai mare decat in 2012, fiind unul dintre putinele orase din tara care au reusit sa creasca. Circa o treime sunt fonduri europene nerambursabile. Cum a reusit acest oras sa absoarba banii europeni? Cum vrea primarul Nichita sa aduca bani la bugetul local? Ce se intampla cu Centrul Istoric al Iasului? Cum se rezolva problema cainilor comunitari? De ce au fost taiati teii de pe bd. Stefan cel Mare? Care sunt problemele viitoarei regionalizari? Primarul orasului, Gheorghe Nichita, discuta online cu cititorii HotNews. ro joi, de la ora 10. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

LIVE TEXT Gheorghe Nichita, primarul de Iasi, discuta online cu cititorii

In 2013, municipiul Iasi are un buget de circa 900 milioane de lei, cu 30% mai mare decat in 2012, fiind unul dintre putinele orase din tara care au reusit sa creasca. Circa o treime sunt fonduri europene nerambursabile. Cum a reusit acest oras sa absoarba banii europeni? Cum vrea primarul Nichita sa aduca bani la bugetul local? Ce se intampla cu Centrul Istoric al Iasului? Cum se rezolva problema cainilor comunitari? De ce au fost taiati teii de pe bd. Stefan cel Mare? Care sunt problemele viitoarei regionalizari? Primarul orasului, Gheorghe Nichita, discuta online cu cititorii HotNews. ro. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

Gheorghe Nichita, primarul de Iasi, a discutat online cu cititorii HotNews.ro

In 2013, municipiul Iasi are un buget de circa 900 milioane de lei, cu 30% mai mare decat in 2012, fiind unul dintre putinele orase din tara care au reusit sa creasca. Circa o treime sunt fonduri europene nerambursabile. Cum a reusit acest oras sa absoarba banii europeni? Cum vrea primarul Nichita sa aduca bani la bugetul local? Ce se intampla cu Centrul Istoric al Iasului? Cum se rezolva problema cainilor comunitari? De ce au fost taiati teii de pe bd. Stefan cel Mare? Care sunt problemele viitoarei regionalizari? Primarul orasului, Gheorghe Nichita, a discutat online cu cititorii HotNews. ro. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

Gheorghe Nichita in dialog cu cititorii HotNews.ro: Incep licitatiile pentru reabilitarea termica a blocurilor / Piateta Stefan cel Mare va fi dotata cu vegetatia necesara pentru fiecare perioada a anului / Iasi este pe locul I in absorbtia fondurilor EU

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a vorbit intr-un dialog on-line cu cititorii HotNews. ro despre santierele incepute in oras, anuntind ca in acest an vor incepe si licitatiile pentru reabilitarea termica a blocurilor cu fonduri europene. Nichita a dat detalii despre refacerea centrului orasului, despre cum vor fi inlocuiti teii taiati si realizarea Piatetei Stefan Cel Mare. Nota redactiei: Primarul Gheorghe Nichita va continua sa raspunda la intrebarile puse de cititori pina la finalul zilei de joi.

Ce trebuie sa stim despre alaptare? Dr. Irina Cuzino, medic primar neonatologie, discuta online cu cititorii, joi, de la ora 11.00

Ce probleme intampina proaspetele mamici cand trebuie sa alapteze? Cum trebuie sa se pregateasca inainte de nastere? Exista diete sau alte activitati care pot dauna laptelui? Cat de des trebuie sa suga nou-nascutul in primele saptamani? Ce alternative exista in cazul unor probleme? Dr. Irina Cuzino, medic primar neonatologie, discuta online cu cititorii MedLive. ro, joi, de la ora 11. Intra pe MedLive. ro pentru a adresa intrebari medicului.

LIVEVIDEO TEXT Ce trebuie sa stim despre alaptare? Dr. Irina Cuzino, medic primar neonatologie, discuta online cu cititorii

Ce probleme intampina proaspetele mamici cand trebuie sa alapteze? Cum trebuie sa se pregateasca inainte de nastere? Exista diete sau alte activitati care pot dauna laptelui? Cat de des trebuie sa suga nou-nascutul in primele saptamani? Ce alternative exista in cazul unor probleme? Dr. Irina Cuzino, medic primar neonatologie, discuta online cu cititorii MedLive. ro. Intra pe MedLive. ro pentru a adresa intrebari medicului.

Afectiunile pielii la copii. Dr. Claudia Covaciu, medic primar dermatologie, discuta online cu cititorii, marti, de la ora 11.30

Care sunt cele mai comune afectiuni dermatologice la copii? Cum se pot trata? Ce masuri pot lua parintii pentru a le preveni? Ce complicatii pot dezvolta? Dr. Claudia Covaciu, medic primar dermatologie, discuta online cu cititorii MedLive. ro, marti, de la ora 11. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

Afectiunile pielii la copii. Dr. Claudia Covaciu, medic primar dermatologie, discuta online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni dermatologice la copii? Cum se pot trata? Ce masuri pot lua parintii pentru a le preveni? Ce complicatii pot dezvolta? Dr. Claudia Covaciu, medic primar dermatologie, discuta online cu cititorii MedLive. ro. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

Ce trebuie sa stim despre alaptare? Dr. Irina Cuzino, medic primar neonatologie, a discutat online cu cititorii

Ce probleme intampina proaspetele mamici cand trebuie sa alapteze? Cum trebuie sa se pregateasca inainte de nastere? Exista diete sau alte activitati care pot dauna laptelui? Cat de des trebuie sa suga nou-nascutul in primele saptamani? Ce alternative exista in cazul unor probleme? Dr. Irina Cuzino, medic primar neonatologie, a discutat online cu cititorii MedLive. ro. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului.

VIDEO INTERVIU Ce trebuie sa stim despre alaptare? Dr. Irina Cuzino, medic primar neonatologie, a discutat online cu cititorii

Ce probleme intampina proaspetele mamici cand trebuie sa alapteze? Cum trebuie sa se pregateasca inainte de nastere? Ce presupune o alaptare corecta? Cat de des trebuie sa suga nou-nascutul in primele saptamani? Ce alternative exista in cazul unor probleme? Dr. Irina Cuzino, medic primar neonatologie, a discutat online cu cititorii MedLive. ro si a raspuns intrebarilor in cadrul unui interviu video. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )