Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gheorghe Stefan ramane in arest. Decizia inaltei Curti nu este definitiva

B1 B1,
Gheorghe Stefan ramane in arest. Decizia inaltei Curti nu este definitiva

Fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, ramane in arest, au decis magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitiei. Decizia nu este definitiva. Gheorghe Stefan este in arest preventivin. continuă pe B1

Procurorul Dan Voinea, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: Dosarul este gata din punct de vedere al probatoriului. Salut decizia inaltei Curti (VIDEO)

Procurorul Dan Voinea, cel care s-a ocupat la un moment dat de dosarul Mineriadei, a declarat luni pentru B1 TV, in contextul redeschiderii cazului, ca dosarul este gata din punctul de vedere al probatoriului,.

Gheorghe Stefan Pinalti ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins astazi cererea primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti, de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda.

Denunt EXPLOZIV al lui Pinalti. Gheorghe Stefan ar fi recunoscut ca a strans BANI NEGRI pentru campania lui Traian Basescu

Denunt exploziv al lui Gheorghe Stefan, zis Pinalti. Potrivit unor surse, acesta ar fi recunoscut astazi in fata judecatorilor ca a strans bani negri pentru campania prezidentiala din 2009 a lui Traian.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )