Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gheorghe Stefan Pinalti ramane in arest preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Stefan Pinalti ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins astazi cererea primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti, de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Stefan ramane in arest. Decizia inaltei Curti nu este definitiva

Fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, ramane in arest, au decis magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitiei. Decizia nu este definitiva. Gheorghe Stefan este in arest preventivin.

Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest preventiv

14 - Primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest preventiv, au decis, marti, magistratii Curtii de Apel Ploiesti. Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), arestat.

Seful Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti, acuzat de luare de mita, ramane in arest preventiv

Seful Directiei Generale Regionale de Finante Publice DGRFP) Ploiesti, Daniel Petre, acuzat de luare de mita, ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Prahova a decis, luni, prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare pana in 10 aprilie inclusiv, informeaza Mediafax.

Denunt EXPLOZIV al lui Pinalti. Gheorghe Stefan ar fi recunoscut ca a strans BANI NEGRI pentru campania lui Traian Basescu

Denunt exploziv al lui Gheorghe Stefan, zis Pinalti. Potrivit unor surse, acesta ar fi recunoscut astazi in fata judecatorilor ca a strans bani negri pentru campania prezidentiala din 2009 a lui Traian.

Adrian Sarbu ramane in arest preventiv

Omul de afaceri Adrian Sarbu ramane in arest, potrivit unei decizii luate de magistratii Curtii Supreme, la contestatia depusa de acesta fata de masura arestului preventiv, in dosarul de evaziune fiscala de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )