Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ghidul suporterilor care vor sa asiste la meciul dintre Romania si Spania

Adevărul Adevărul,
Ghidul suporterilor care vor sa asiste la meciul dintre Romania si Spania

Duminica, 27 martie, de la ora 21:45, reprezentativa Romaniei va juca un meci amical impotriva selectionatei Spaniei. Portile arenei din Cluj se vor deschide cu doua ore inainte de start. continuă pe Adevărul

iCCJ desemneaza judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitie va desemna, vineri, in sedinta publica si prin tragere la sorti judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor.

iCCJ alege, vineri, magistratii care vor face parte din BEC, la alegerile locale

Judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 5 iunie vor fi alesi, vineri, in sedinta publica si prin tragere la sorti, de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), incepand cu ora 8.

La meciul de fotbal Romania - Spania, ordinea va fi asigurata si de structuri specializate antiteroriste

Structuri specializate antiteroriste se vor afla in dispozitivul de ordine publica la meciul de fotbal dintre Romania si Spania care se va disputa, duminica, 27 martie, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, urmand sa fie luate masuri speciale de control.

Salonul Auto de la New York 2016: 8 modele noi care vor opri traficul pe strada

Salonul Auto de la New York a inceput pe 25 martie, iar companiile de automobile vor dezvalui cele mai noi modele. De la noul Jaguar care ajunge la 321km/h si pana la SUV-ul de debut al celor de laMaserati, iata cele mai tari opt masini prezente.

ANPC va stabili care vor fi recuperatorii de creante

Societatile care doresc sa recupereze creante vor fi obligate sa se inregistreze la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), incepand cu data de 21 iulie 2016, iar activitatile de recuperare creante vor putea fi desfasurate doar de entitatile admise de Autoritate, potrivit proiectului de Ordonanta prin care urmeaza sa fie transpusa Directiva privind contractele de credit ipotecar.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )