Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ghita raspunde acuzatiilor ministrului Fondurilor Europene: Sa ne spuna Ghinea cati bani a incasat ONG-ul dansului din bani publici. Va trimit o lista cu contractele acestuia cu MAE (FOTO)

B1 B1,
Ghita raspunde acuzatiilor ministrului Fondurilor Europene: Sa ne spuna Ghinea cati bani a incasat ONG-ul dansului din bani publici. Va trimit o lista cu contractele acestuia cu MAE (FOTO)

Atacuri virulente pe scena politica romaneasca. Actualii si fostii ministri isi arunca acuze grave unii la adresa celorlati. Tonul a fost dat de actualul ministru al Fondurilor Europene, Cristian. continuă pe B1

A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu in soapta: Victor Ponta amenintat de catre ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a lansat un atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta printr-o scrisoare deschisa. Acesta a spus ca de acum inainte va vorbi si va spune tot ce a gasit.

Bizonul cu ecuson de la Guvern care a infuriat Internetul. Reactia Ministrului Fondurilor Europene

Aroganta pe care ti-o da tupeul si folosirea numelor de institutii importante a infuriat internetul. Mai exact, vorbim despre soferul unui autoturism cu ecuson de la Ministerul Fondurilor Europene in.

Domnule Ponta, ati inceput o campanie agresiva la adresa Guvernului Ciolos pe tema fondurilor europene

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a lansat astazi un atac de o duritate fara precedent la adresa fostului premier Victor Ponta. Ghinea il acuza pe Ponta ca minte in legatura cu rata de absorbtie a fondurilor UE, ca a intarziat nepermis autostrada Pitesti - Sibiu, ca a favorizat marii baroni din agricultura in detrimentul micilor fermieri. Ghinea este al doilea ministru care iese astazi la atac impotriva unor politicieni vechi, dupa ce vicepremierul Costin Borc a pus-o la punct pe Elena Udrea, potrivit www. comisarul. ro.

Ministerul Fondurilor Europene, plangere penala pentru folosirea ilegala a insemnelor institutiei

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a anuntat ca institutia pe care o conduce a facut plangere penala pentru folosirea fara drept a insemnelor oficiale ale Ministeruluide catre o persoana care nu este angajata institutiei.

Sebastian Ghita ii raspunde ministrului Ghinea: Un diletant care nu intelege nimic!

Deputatul independentSebastian Ghita, pomenit in scrisoarea deschisa trimisa de Cristian Ghinea lui Victor Ponta in care il acuza de dezastrul de la fondurilor europene, ca fiind vinovat de problemele cu sistemul IT de prevenire a fraudelor reactioneaza dur la adrea ministrului Fondurilor europene.

Ponta ii raspunde lui Ghinea: Urechisti, functionari de mana a saptea de la Bruxelles, navetisti, oengisti agresivi

Fostul premier Victor Ponta a raspuns cu un atac criticilor venite din partea ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, aratand ca Guvernul Ciolos incearca sa gaseasca vinovati pentru incompetenta sa.

Ministrul Fondurilor Europene, atac frontal la Victor Ponta

Cristian Ghinea, fost consilier de stat al premierului Dacian Ciolos si actual ministru al Fondurilor Europene, acuza Guvernul Ponta de ineficienta in absorbtia fondurilor europene.

Comisia pentru afaceri europene din CD il audiaza maine pe ministrul Fondurilor Europene

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputatilor CD) il va audia maine pe Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, potrivit unui comunicat al presedintelui Comisiei, Ana Birchall, trimis redactiei.

Cristian Ghinea sesizeaza DNA in legatura cu achizitia softului care gestioneaza fonduri de mediu

ACTUALIZARE 17:33 Ministerul Fondurilor Europene, condus de Cristian Ghinea, cere procurorilor sa verifice modul in care a fost achizitionat sistemul informatic de la Autoritatea de Management care gestioneaza fondurile europene de mediu, fiind vorba despre un posibil contract cu dedicatie, in valoare de 38 de milioane de euro. *ACTUALIZARE 13:32 Ovidiu Raetchi, PNL: il rog public pe domnul Ponta sa accepte un control psihiatric. Sunt semne foarte ingrijoratoare! *ACTUALIZARE 11:45 Victor Ponta: Romanii vor achita din buzunarul lor nota de plata pentru incompetenta si prostiile guvernamentale *ACTUALIZARE 09:03 Sebastian Ghita: Cristian Ghinea nu intelege nimic din ceea ce inseamna mecanismul absorbtiei fondurilor europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )