Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gigi Becali apeleaza la forte noi pentru a iesi din inchisoare

Antena3 Antena3,
Gigi Becali apeleaza la forte noi pentru a iesi din inchisoare

Gigi Becali cere ajutorul unui avocat portughez care, spera latifundiarul, il va scoate din penitenciar cat mai curand. Tratamentul inuman la care Becali sustine ca este supus in inchisoare, faptul. continuă pe Antena3

Cum lui Gigi Becali i s-a dat si lui Adrian Nastase i s-a luat

Adrian Nastase, fostul presedinte al PSD si cel mai important prim-ministru de dupa 1989, si-a contopit pedepsele in cele doua dosare in care a fost condamnat la inchisoare cu executare. Daca Gigi Becali a luat la contopire 6 luni in plus, Nastase a luat aproape un an in minus prin acest procedeu. Cei care se bucura citind azi ca Nastase are patru ani de executat nu isi dau seama ca prin 2015 el va fi liber si ca, de fapt, el a deschis azi sampania. Iata calculele.

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice.

Actrita Olimpia Melinte s-a ingrasat 10 kg pentru rolul din comedia Selfie

Actrita Olimpia Melinte a trecut prin transformari majore pentru rolul din comedia romaneasca Selfie. Ea a fost nevoita sa se ingrase cu nu mai putin de 10 kilograme pentru a intrat in pielea unei adolescente plinute si complexate, pe nume Roxi.

Europarlamentare: 35 de euro, drumul dus-intors. Oferta promotionala pentru maltezii din Marea Britanie, care vor sa voteze acasa

Televiziunea austriaca invita candidatii sa strabata Europa in masina, compania Air Malta ofera bilete de avion la 35 de euro pentru cetatenii maltezi din Marea Britanie care doresc sa voteze la europene, iar nationalistii bulgari se afla in campanie electorala la Moscova. Agentia France Presse prezinta cele mai recente initiative din campania electorala pentru alegerile europene din 25 mai, anunta Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )