Libnet.ro
UNICEF

07:15

Gigi Becali a cerut o zi libera de ziua lui

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gigi Becali a cerut o zi libera de ziua lui

Gigi Becali vrea sa obtina permisiunea sa paraseasca pentru o zi Penitenciarul Jilava, unde ispaseste o pedepsa de trei ani, pentru a-si serba ziua de nastere, pe 25 iunie, cu familia, dupa obiceiurile machedone, a declarat avocatul lui Becali, Paul. continuă pe Wall-Street Ro

Gigi Becali cere din nou intreruperea pedepsei. Vrea sa isi serbeze ziua de nastere acasa

Generalul Pavel Abraham, noul avocat al lui George Becali, a depus in urma cu doua zile o noua cerere de eliberare din inchisoare pentru clientul sau. Printre motivele invocate de aparator se regaseste si faptul ca marti, 25 iunie, latifundiarul din Pipera isi serbeaza ziua de nastere. Daca va ramane in penitenciar de ziua lui, potrivit legii, latifundiarul va avea dreptul sa primeasca doar un pachet de acasa.

Gigi Becali cere sa-si serbeze ziua de nastere acasa. Ce drepturi are orice puscarias de ziua lui

Generalul Pavel Abraham, noul avocat al lui George Becali, a depus in urma cu doua zile o noua cerere de eliberare din inchisoare pentru clientul sau. Printre motivele invocate de aparator se regaseste si faptul ca marti, 25 iunie, latifundiarul din Pipera isi serbeaza ziua de nastere.

Gigi Becali incearca sa obtina permisiunea de a parasi penitenciarul de ziua lui de nastere

Gigi Becali incearca sa obtina permisiunea sa paraseasca pentru o zi Penitenciarul Jilava, unde ispaseste o pedepsa de trei ani, pentru a-si serba ziua de nastere, pe 25 iunie, cu familia, dupa obiceiurile machedone, a declarat duminica pentru Mediafax avocatul lui Becali, Paul Abraham. Cererea de permisie a fost depusa vineri la penitenciar, urmand sa fie analizata de Comisia de disciplina.

Gigi Becali vrea sa fie liber de ziua sa de nastere: Avocatii au depus cererea

Gigi Becali vrea sa fie liber de ziua lui de nastere, marti, 25 iunie, relateaza B1 TV. Avocatii acestuia au depus deja cererea. Becali va implinii 55 de ani si doreste sa petreaca alaturi de familie.

Gigi Becali vrea sa fie liber de ziua sa de nastere.

Gigi Becali vrea sa fie liber de ziua lui de nastere, marti, 25 iunie. Avocatii acestuia au depus deja cererea. In numele domniei sale, eu am facut o cerere, potrivit legii 275, in care am solicitat ca in ziua de nastere sau imediat dupa, avand in vedere ca una din fiicele sale va face majoratul, sa i se acorde o permisie de o zi. Legea permite acest lucru, nu mai mult de 15 zile pe an, avand argumente foarte serioase de ordin familial, a explicat avocatul finantatorului Stelei, Pavel Abraham, .

Corneliu Vadim Tudor ii cere lui Basescu gratierea lui Gigi Becali: Nu a gresit cu nimic

Corneliu Vadim Tudor i-a cerut presedintelui Traian Basescu gretierea lui Gigi Becali, in cadrul emisiunii Talk B1, de la B1 TV. Dumnezeu se mai poate razgandi. Si nu se razgandeste Traian Basescu? ).

Corneliu Vadim Tudor ii cere lui Traian Basescu gratierea lui Gigi Becali: Nu a gresit cu nimic

Corneliu Vadim Tudor i-a cerut presedintelui Traian Basescu gretierea lui Gigi Becali, in cadrul emisiunii Talk B1, de la B1 TV. Dumnezeu se mai poate razgandi. Si nu se razgandeste Traian Basescu? ).

Pavel Abraham este noul avocat al lui Gigi Becali: Cel care i l-a recomandat ar fi chiar omul de afaceri Marius Locic

Gigi Becali are un nou avocat. Asta dupa ce latifundiarul din Pipera s-a suparat pe avocatii sai si a cerut familiei sa-i gaseasca altii care sa il ajute in demersurile pe care le face pentru a iesi mai.

Gigi Becali, suparat foc pe avocatii sai: I-a concediat dupa ce judecatorii i-au respins cererea de intrerupere a pedepsei

Gigi Becali decide joi daca face sau nu pace cu avocatii. Asta dupa ce ieri latifundiarul din Pipera a cerut familiei sa ii gaseasca alti avocati care sa il ajute in demersurile pe care le face pentru a.

Radu Banciu: Gigi Becali a facut apel la CEDO din cauza ca este nemultumit ca a ajuns la inchisoare

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, apelul facut de Gigi Becali la CEDO, privind condamnarea sa in dosarulValiza. Gigi Becali a facut astazi u.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )