Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gigi Becali despre escapada din club a stelistilor: Au mentalitate de boschetari

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali despre escapada din club a stelistilor: Au mentalitate de boschetari

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminica, ca a ramas fara cuvinte cand a vazut imaginile cu doi jucatori ai Stelei in stare avansata de ebrietate si considera ca acestia dau dovada ca au mentalitate de boschetari. continuă pe Online Sport

Antonescu: PNL si-a dat acordul ca Gigi Becali sa candideze din partea USL

Conducerea PNL si-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. in plus, conducerea liberala a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar.

Antonescu: PNL si-a dat acordul ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. Liberalii incep negocierile si cu PNTCD

Conducerea PNL si-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. in plus, conducerea liberala a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar.

Becali despre jucatorii Stelei surprinsi bauti: Au mentalitate de boschetari.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminica, ca a ramas fara cuvinte cand a vazut imaginile cu jucatorii Stefan Nikolici si Gabi Matei in stare avansata de ebrietate si considera ca acestia dau dovada ca au mentalitate de boschetari, informeaza Mediafax. Becali a avut aceasta reactie dupa ce fotoreporterii de la CanCan i-au surprins pe cei doi fotbalisti in dimineata zilei de duminica in stare avansata de ebrietate pe o strada din Capitala dupa ce au iesit dintr-un club. Erau .

Victor Ponta: Gigi Becali va castiga in Sectorul 6, impotriva lui Diaconescu. Si Robert Negoita e uneori excentric, dar uite s-a descurcat foarte bine

Liderul USL Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL la Sectorul 6, impotriva lui Dan Diaconescu, candidatul Partidului Democrat Liberal. Asa cum.

Victor Ponta: Gigi Becali va castiga in Sectorul 6, impotriva lui Diaconescu. Si Robert Negoita e uneori excentric, dar uite ca s-a descurcat foarte bine

Liderul USL Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL la Sectorul 6, impotriva lui Dan Diaconescu, candidatul Partidului Democrat Liberal. Asa cum.

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

Robert Negoita (PSD), despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: E putin exotica, sper sa-si revizuiasca atitudinea si limbajul

Social democratii ii recomanda patronului echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, sa nu mai fie atat de exotic in declaratii. Vicepresedintele PSD Robert Negoita a declarat luni ca Gigi Becali trebuie sa.

Ponta despre candidatura lui Gigi Becali: Sunt stelist, cum sa fiu contra?.

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an. Intrebat daca in calitate de copresedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare sa fie inclus si Gigi Becali, Ponta a raspuns: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra ?. Zambind, el a evitat alte comentarii pe aceasta tema, spunand doar ca pe listele USL sunt si foarte .

Cristian Sima, a IV-a SCRISOARE: Vezi ce spune despre Gigi Becali si Walter Zenga.

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, care a fugit din tara cu banii clientilor lor, printre care nume sonore precum fostul ministru al Finantelor, Daniel Daianu, i-a trimis jurnalistului Radu Soviani o noua scrisoare in care povesteste ca s-a intalnit o singura data cu finantatorul Stelei, Gigi Becali. Bey sima tu vorbesti f bine la televizor dar folosesti cuvinte prea complicate ,pai daca eu nu inteleg ce zici inseamna ca nimeni nu intelege, i-ar fi spus Becali lui Sima in cadrul .

Crin Antonescu la Antena 3: De ce ii cereti lui Gigi Becali mai mult decat UNPR-ului sau lui Frunzaverde?!

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu se afla in platoul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3. Cei trei oameni politici si-au reafirmat increderea unul in celalalt precum si in continuitatea proiectului politic USL. Liderul liberal a vorbit despre alianta PNL-PNG spunand ca este vorba despre o simpla candidatura a unui om care crede in proiectul lor politic si nu intelege de ce lumea ii cere lui Gigi Becali mai multe decat UNPR-ului sau lui Sorin Frunzaverde.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )